Poszt ITT

Csütörtökre 35 fokot ígért a köztévé

m1 időjárás csütörtök (m1 időjárás csütörtök)
m1 időjárás csütörtök (m1 időjárás csütörtök)

Az új nemzeti hírcsatorna megújított időjárás-jelentése szerint csütörtökön nagyon meleg lesz, legalábbis a háromból az egyik csütörtökön, az út viszont csúszni fog. Közben csütörtököt mondott az MTVA honlapja is.

Már nekünk fáj, ha a közmédia szerencsétlenkedéséről kell írni, de vasárnap óta rendíthetetlenül szállítják a muníciót, miután a nagy csinnadrattával bevezetett egész napos M1 hírcsatornáról kiderült, hogy a király meztelen. Őszintén szólva, a tartalomtól nem sokat vártunk, de azt azért mi se láttuk jönni, hogy olyan alapvető dolgok is gondot okoznak majd a több mint fél évszázada sugárzó állami tévében, hogy kitöltsék az adásidőt, vagy ne omoljon össze a nézők szeme láttára a technika.

Szerencsére az időjárásra mindig lehet támaszkodni, nyilván nem véletlen, hogy ha az 1-es gombra tenyerelünk a távirányítón, jó eséllyel időjárás-jelentésbe botlunk. Az is kiderült, hogy csütörtökön jó meleg lesz, legalábbis a háromból az egyik csütörtökön, az út viszont csúszni fog.

 Fotó: Napi Vízió blog

Mindezek után gondoltuk, utánanézünk az MTVA honlapján annak, hogy hol van most Reisz András, amikor a legnagyobb szükség volna rá, de ott meg ez fogadott:

Oké, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, tudjuk, bár nyolcvanmilliárd forintba beleférne a kevesebb kapkodás és több gyakorlás is. Mi fizetjük, talán elvárhatunk ennyit anélkül, hogy a vezérigazgató úr megint vérig sértődjön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik