Poszt ITT

Tompa: Énekelj, Lui!

Frankón csúszunk Bulgária felé, ahonnan már vagy egymillióan léceltek le, és ahogy ők mondják, "sok államnak van maffiája, de csak nálunk van a maffiának saját állama".

Énekelj, Lui, így bíztattam pár hónapja a Facebookon Simicska urat, s lőn. De. Én lennék az utolsó, aki védelmébe veszi a jelen gabinettót (gabinetto olaszul annyi, mint klotyó), mert a poltikai elit jobboldali részhalmaza (rész latinul annyi mint pars, azaz párt) ismét színtiszta tévútra, újabb zsákutcába viszi az országomat, amennyiben a vesztbalkáni perifériára kormányozza e jobb sorsra (lehet, hogy nem is) érdemes országot, mely az ezredfordulón még 19., ma a 60. a versenyképességi rangsorban. Frankón csúszunk Bulgária felé, ahonnan már vagy egymillióan léceltek le, és ahogy ők mondják, “sok államnak van maffiája, de csak nálunk van a maffiának saját állama”. Ráadásul ezúttal teljesen önerőből, külső kényszer nélkül építi újjá a „jobboldali” elit az államszocializmust, csak ezúttal nem nemzetközi, hanem nemzeti hablattyal recskázza nyakon.

Ám ehhez kevés, hogy mindenféle gyilkosságokkal alaposan gyanúsítható ex-komcsi exkágébés moszkvai bácsik ügynöklistával zsarolják a mi élő istenünket, a miniszterelnök urat, ez valahogy a világ-összeesküvési konteók színvonalán mozgó izé, bár a cár atyuskából bármit kinézek, bármit. A történet sztem arról szól, hogy kettős hatalom alakult ki Rokonok-államban, Lui sokszor az első miniszter úr megkerülésével hozott döntéseket, a tiszta egyeduralomhoz új, Lui-mentes családot kell létrehozni, ki kell pöckölni a korpulens kollégistát, ezt a folyamatot a MET-n és Pakson keresztül elérhető szuperprofitok és pénzeszközök segítségével lehet megfinanszírozni (ld a kitűnő és fontos dolgozatot a 444-en ). Hogy ehhez eladjuk az országot mindenféle gyilkosságokkal alaposan gyanúsítható ex-komcsi exkágébés moszkvai bácsinak és fasizálódó sleppjének, és őshazánk, Európa fellazításának mi leszünk a trójai falova, na, bumm, közöd? Nem tetszik? Nem tetszik a rendszer? Na, ne szaladjál, úgyis elkapunk, te kis hülye, és megkapod, ami jár, mint a régi szép időkben.  

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik