Poszt ITT

Gerlóczy: GM Consulting

Születésnapjára lovat kér ajándékba, boszorkányokat éget a játszótéren a barátaival, akikkel a nyáron Kazahsztánba szeretne utazni.

Mai felgyorsult világunkban a szülőknek sokszor nem marad idejük odafigyelni iskolás gyermekükre. Előfordulhat, hogy mindezt a gyermek is megérzi és a mai lelassult népnemzeti iskolarendszer áldozatává válik: bejár, tanul, elhiszi, amit lát és olvas, és egy napon azt vesszük észre, hogy a kis Tibike helyett egy tetovált kopasz sétál be az ajtón, aki holt nyelveken beszél, születésnapjára lovat kér ajándékba, boszorkányokat éget a játszótéren a barátaival, akikkel a nyáron Kazahsztánba szeretne utazni, hogy egy ott megrendezett csúcstalálkozón vegyen részt a hanyatló nyugat elleni támadások megszervezésében. Még nem késő, hogy visszafordítsa ezt a folyamatot. A GM Consulting ebben segít önnek.

Gerlóczy Mártonügyvezető

  Fotó: Hír24/Kummer János

Közel két évtizedes vezetői és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik a humán erőforrás menedzsment és a intézménybomlasztás területén. Átfogó szakmai ismereteket szerzett az állami és magániskolák hatékonyságcsökkentés módszereiben és HR kutatások irányításában. Specialitásai közé tartozik az intézményszerű nevelés hatékonyságának elemzése és rombolása, az ehhez szükséges átalakítási projektek vezetése, létszám racionalizálás, outplacement, outsourcing. A munkája során gyakorlati tapasztalatokat szerzett a krízishelyzetek kezelésében, a konfliktushelyzetek drasztikus megoldásában is.

Szakterületek:

– önálló gondolatok felkutatása

– személyre szabott tananyag

– lógástechnikai ismeretek

– pedagógusismeret

– diákismeret

– kirúgatás

– okirathamisítás

– bűntudatkezelés

– szünidő eltöltése

– betegség-szimulációs tréningek

– hazugság ismeretek

– manipulációs tréningek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik