Poszt ITT

Gerlóczy: Méhtalálkozó

Az egyik tüntető például azt mondta, a méhek az egyik bizonyíték rá, hogy a méhek egy része szorosan kapcsolódik a méhekhez, és ez rossz.

Szigorú biztonsági intézkedések mellett kezdődött meg vasárnap a méhtalálkozó a Hollán Ernő utcában. A titkos tanácskozáson méhek, méhek, méhvezetők, illetve méhek vesznek részt, a külvilág szeme láttára tanácskoznak egy oszlopon.

Az eseményről Hevér Lóránt tudósít.

Kordonokat húztak az egyik legkisebb Hollán Ernő utcai oszlop köré, és az egész utcasarkot lezárták. Itt tartják az idei nyilvános méhtalálkozót, amelyről az egyik brit lap azt írta: összegyűltek a Szent István park vezető méhei. Hogy miről tanácskoznak és miről állapodnak meg, az titkos.

Menjetek haza, méhek – ezt kiabálták a demonstrálók, akik táblákat is elhelyeztek az utcasarkon. Az egyikre azt írták: méhek=globális maffia. Az egyik tüntető például azt mondta, a méhek az egyik bizonyíték rá, hogy a méhek egy része szorosan kapcsolódik a méhekhez, és ez rossz.

Közben folyamatosan érkeztek a meghívottak a helyszínre, a világméhek vezetői mellett, méhek, méhek, és méhek. Vasárnap azt kérdeztük a méhektől, ki döntött arról, hogy a Hollán Ernő utcában tartsák a méhtalálkozót, de erre nem kaptunk választ. A méhtalálkozót i.e. 45678 óta megrendezik, mindig a világ aktuális méhkérdéseiről egyeztetnek a vezető méhek. Áprilisban is Magyarországon, egy Hajós utcai étterem teraszán tartották a titkos tanácskozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik