Poszt ITT

Nemzeti cigarettát nemzeti dohányboltból!

„Az egyedi csomagolás, a semmihez sem fogható íz és aroma keveréke azért került kifejlesztésre, hogy a divatos, felnőtt dohányosok igényeinek eleget tegyünk. A lekerekített sarkú box csomagolás hozzájárul a modern kinézethez és érzethez” – írja honlapján a Continental Dohányipari Csoport, úgy általában.

A cég – természetesen – piros-fehér-zöldbe csomagolt terméke már kapható a nemzeti dohányboltokban, amelyeknek egy jó része szintén a Continental Zrt. munkatársaihoz, együttműködő partnereihez került. A Continental Dohányipari Zrt. korábban közleményben tudatta: reméli, a koncessziós szerződés rendelkezései szerint a Magyarországon gyártott dohánytermékek – köztük is a Continental termékei – minél nagyobb arányban jelennek meg a trafikokban, de erre valódi garancia még azon trafikoknál sincs, amelyek jogosultjait a sajtó a Continental Zrt-hez közelinek minősítette.

A hazai cég minden segítséget meg kíván adni minden magyarországi trafikosnak, hogy fellépjenek a tisztességtelen piaci feltételekkel operáló multinacionális gyártókkal szemben, ha azok azzal fenyegetik őket, hogy nem szolgálják majd ki őket termékeikkel. A Continental Dohányipari Zrt. biztosítja a dohánypiacot, hogy mindenkit kiszolgál, egyenlő és tisztességes feltételekkel.


Fotó: Neményi Márton

Sajtóhírek szerint a magyar trafikok 10 százalékára, ötszáznál is több üzletre van ráhatása a Continental dohányipari csoporthoz tartozó személyeknek és családoknak. Az új Nemzeti Dohányboltok nagy többsége július elsejével kezdte meg működését, a koncessziót nem nyert üzleteknek július 15-ig lehet a megmaradt dohányáru-készletet árusítani.

A Hungária cigaretta a magyar öntudat jelképe lehet, olyan, mint a Gauloises, amelyet eredetileg egyébként Hongroises (magyar nők) néven forgalmazták, de a francia dohánycég olyan nevet keresett, amely a gallokra emlékeztetve a francia hazafiságot idézi fel a fogyasztókban. Ez mozgathatta a magyar céget is, amely természetesen a magyar szimbólumok mellett a csomagoláson feltünteti a káros mellékhatásokat is.

Miért nem Magyarország? Talán azért, mert furcsa lenne, ha abból a vevő a kicsit/rövidet kérné. Annak, aki le akarja tenni a nemzeti cég nemzeti termékét, segítenek a leszokásban a 06 80 44 20 44 telefonszámon, illetve a leteszemacigit.hu-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik