Belföld

Szanyi: a trafikmutyit kirobbantó képviselő “kussol a bankrablásról”

szanyi (szanyi)
szanyi (szanyi)

Szerinte Hadházy Ákos egy kihullott fidesz-pribék, aki "szánalmasan vergődik".

“Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol. Egy kihullott fidesz-pribék szánalmas vergődése” – ezzel a kedves kis üzenettel osztotta meg a Facebookon Szanyi Tibor MSZP-s politikus azt a videót, amelyen Hadházy Ákos exfideszes képviselő Kálmán Olgával beszélget a trafikmutyiról.

Trafik-ügyben Hadházy Ákos robbantotta az eddigi legnagyobb bombát: a civilben állatorvosként dolgozó képviselő azt állította, hogy Szekszárdon a pályázatokról egy politikai egyeztetésen döntöttek, az elbírálásnál pedig az elsődleges szempont az volt, hogy ki, mennyire jobbos. Minderről egy hangfelvételt is készített, amit a hvg.hu nyilvánosságra hozott. Hadházy ezután kilépett a Fideszből, mert reményei ellenére a botrány hatására sem indultak meg az általa hiányolt, párton belüli viták a trafikkérdésben.

A képviselő Kálmán Olga vendége volt az ATV-n, ahol elmondta, bár az eset után sok pozitív megerősítést kapott a városban, de voltak olyanok is, akik árulónak titulálták.

Szanyi Tibornál a beszélgetés kiverte a biztosítékot, ám hogy pontosan miért, az nem derült ki a posztból. Szerencsére a képviselő nem hagyott minket válasz nélkül, a kommentek között fejtette ki, hogy leginkább az a problémája Hadházy Ákossal, hogy bár “a fél várost lenyúlta a galerije”, ezekről egy szót sem szólt, hanem “alkotó részese volt a szekszárdi tolvajlásoknak”

“Aki pedig három éven át részese a fosztogatásoknak, az ne akarja azzal menteni az irháját, hogy látta a csokit elcsenni, miközben kussol a bankrablásról” – magyarázta a szocialista politikus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik