Poszt ITT

Kínos hiba a Magyar Nemzet Online-on [vízióblog]

Az oldal tetején egy reklámbannerből lóg ki az oligarcha ló lába. Hülye-e vagy, MNO?

Azt már az ember internetező gyermeke megszokhatta, hogy a Magyar Nemzet néhol… hát finoman fogalmazva… nem feltétlenül pártsemleges, de az elempések szerdai akciójáról írt feltűnően egyoldalú cikkükön már ez a bizonyos gyermek is meglepődött. Még akkor is, ha tisztában van vele, hogy az MNO-t a retusálótechnikájáról elhíresült, a köztévéből nagy csinnadrattával kirúgott, majd egy sunyi huszárvágással felfelé buktatott Élő Gábor vezeti.

Merthogy ugyebár a Nemzet onlájnja még említést sem tesz arról, hogy ezek a bilincskedvelő elempések miért is láncolták oda magukat a Közgép székházához. Azt ellenben aprólékosan taglalja, hogy ez mennyire magánlaksértés, meg személyi szabadság megsértése, meg különben is selmeczigabi, és egyáltalán mit akar itt ez a kis csökevény LMP a nagy Simicska-birodalomban. A cikkben gondosan kerülik az oligarcházást (jó, az utolsó bekezdésben megemlítik) meg az egész Közgép-bizniszt. Gondosan elkenős anyag, manipulációórára való.

És épp, amikor az ember gyermekében lecsapódna az iromány kétbites üzenetete, miszerint LMP=rossz, Közgép=jó, az embergyermek szeme felsiklik az oldal tetejére és elé tárul egy… bazi nagy Közgép-hirdetés.

Itt lóg ki kérem a oligarcha lónak a lába: a Magyar Nemzet Közgép-pénzből védi a Közgépet.

Hányinger, MNO a neved!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik