Poszt ITT

Figyelték és lehallgatták a Viszkis miatt a magyar színésznőt

Csala Zsuzsa szeretne végre tiszta vizet önteni a pohárba. Azt mondja, mindenféle hülyeséget beszélnek arról, milyen kapcsolat van közte és a január végén szabaduló Ambrus Attila között. A színésznő a Hír24-nek feltárta a teljes igazságot.

 


Fotók: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Csala Zsuzsa beszélgetésünk elején cáfolta, hogy ő finanszírozta volna a Viszkis rabló börtöntanulmányait, ugyanis az utóbbi időben erről kezdtek pletykálni. Határozottan leszögezte, személyesen egyáltalán nem ismerte Ambrus Attilát, aki viszont szökése közben is időt szakított arra, hogy a Vidám Színpadon megnézze a komikát.

Tulajdonképpen hogyan került kapcsolatba a Viszkissel?

Miután elfogták, a kutyája magára maradt, és én láttam a tévében, ahogy sírt. Rettenetesen megsajnáltam, hiszen köztudottan nagy kutyabarát vagyok. Elhatároztam, örökbe fogadom a kutyust, de időközben kiderült, hogy már jó kezekbe került. Soha nem beszéltem Attilával, csupán az újságok címlapjain ment a szóváltás. Egyszer a Viszkis azt üzente nekem, annyira meghatotta, hogy segíteni akartam a kutyáján, ha kijön a börtönből, meglátogat egy tányér levesre.

Úgy tudom, odáig fajult a dolog, hogy még a New York Times újságírója is felkereste önt.

Így igaz. Írtak erről a történetről egy cikket. Sőt, egy amerikai filmes is érdeklődött, szerette volna leforgatni Attila történetét, de közben már másnak eladták a jogokat. Film persze azóta sem készült belőle. Az amerikai filmesek engem is felkerestek, azt szerették volna, ha én is szerepelek a filmjükben. Erre az említettek miatt aztán nem került sor.

Tényleg igaz, hogy Ambrus Attila csak azért járt a Vidám Színpadra, hogy láthassa önt?

Azt mondják, így volt. Pontosabban, hogy engem és a kutyámat együtt láthasson a színpadon. Az egyik darabban ugyanis együtt szerepeltünk. Állítólag épp szökésben volt, de ez sem akadályozta meg abban, hogy eljöjjön a színházba. Az viszont nem igaz, hogy engem otthon felkeresett volna. Tiszteletbeli rendőr vagyok, hogyan is fogadhattam volna egy körözött bűnözőt az otthonomban. Ettől függetlenül azonban figyeltek, sőt lehallgatták a telefonomat is. Nekem persze nincs titkolnivalóm, így nem bántam, hogy ezt csinálták.

Ha szabadulása után tényleg felkeresné önt a Viszkis, beengedné a házába?

Beengedném, de levessel nem tudnám megkínálni, mert nem tudok jó levest főzni. Inkább hozatnék neki valami finomat. Nem ítélem el, hiszen becsületesen leülte, amit kapott, ráadásul a börtönben elvégzett egy főiskolát is. Bár mindenkiből ilyen becsületes ember lenne, aki hasonló helyzetbe kerül. Én azt kívánom neki, hogy találja meg a helyét az életben és legyen egy új kutyája is.

Azt beszélik, hogy hatalmas bulit rendeznek Ambrus Attila szabadulásának tiszteletére, önt meghívták?

Én is hallottam róla, de meghívót nem kaptam, így nem is érdemes erről többet beszélni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik