Poszt ITT

Milliókat vesztett a tévézés miatt a ValóVilág dokija

VV Lacinak meglehetősen veszteséges éve volt, ráadásul a karácsonya is szomorúnak ígérkezik. Míg korábban 32 családtag ült az ünnepi asztalnál, mára csak ketten maradtak édesanyjával. Szép lassan mindenkit elveszítettek.

Túl egy infarktusszerű betegségen, milliós veszteségen és édesanyja ápolásán ma már viszonylag pozitívan tud beszélni a jövőről a ValóVilág negyedik szériájának játékosa. A Hír24-nek elárulta, rettenetes éve volt, de úgy tűnik, hogy most már sikerül talpra állnia. Éppen a napokban indította be új cégét és nagyon bízik abban, hogy végre sikerül kilábalnia a csőd közeli állapotból.

Sosem titkoltad, hogy szereplésed a ValóVilágban igen sokat ártott neked. Számszerűsíthető, hogy mennyit veszítettél rajta?

Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy milliókat. Voltak munkák, amelyeket emiatt mondtak vissza. Az emberek nagyon kedvesen fogadtak, amikor kijöttem a villából, de a komoly üzleti életben mindenképpen hátránynak számított, hogy a tévében szerepeltem. Miután véget ért számomra a játék, pályáztam egy biztonsági cég igazgatói állására. Elmondták, hogy mindenben megfeleltem volna a munkára, de a VV-s múltam miatt végül mégsem én kaptam meg a lehetőséget.


“Egy politikusnak vagy testőrnek előnyt jelent, ha a tévéből ismerik”
Fotó: RTL Klub

Amikor bementél a játékba, nem mérlegelted a következményeket?

Bevallom őszintén, nem számítottam rá, hogy ilyen negatív hatással lesz rám. A barátaim véleményét is kikértem, ők is azt hitték, jó lesz, mert megismernek. Ettől függetlenül nem jelenteném ki egyértelműen, hogy megbántam. Még szeretnék várni, amíg kicsit leülepednek a dolgaim, aztán majd elmondom, mit gondolok erről a témáról.

A VV-s szereplésedből sikerült bármiféle tőkét kovácsolnod?

A közhiedelemmel ellentétben nem gazdagodtam meg, sőt. Nem véletlen, hogy árulom az ingatlanjaimat, amelyeket egyelőre nem sikerül eladni. Az éttermemből is ki kellett szállnom, abból sem tudtam kivenni semmit. Az, hogy most végre be tudtam indítani a saját biztonsági cégemet, nagy reményekkel tölt el. Bízom benne, hogy vissza tudok térni ebbe a szakmába, hiszen a villa előtt is ezt csináltam. Csakhogy ez Magyarország, nem pedig Amerika, ahol egy politikusnak vagy testőrnek előnyt jelent, ha a tévéből ismerik. Számomra ez kifejezetten hátrány volt. Ráadásul a többi exvillalakóval ellentétben én nem akarok műsorvezető lenni, sem társkereső műsorokban szerepelni. Nem megyek szórakozóhelyekre haknizni, ez ugyanis nem az én világom. Inkább jótékonykodom, még akkor is, ha ebből nincs bevételem.

A ValóVilágból azért kellett kiköltöznöd, mert megromlott az egészségi állapotod. Hogy vagy?

Túl vagyok egy kétnapos kivizsgáláson, és azt állapították meg, hogy egészséges vagyok. Az infarktusszerű betegségem valószínűleg a stressz miatt alakulhatott ki. Azóta szerencsére nem jelentkeztek hasonló tünetek. Persze most már még jobban figyelek az egészségemre. Lefogytam 8 kilót, és még további mínusz tíz a cél. Izmosítani is szeretnék, hiszen 41 évesen még kiváló formába tudom hozni magamat.

Édesanyád azonban sajnos betegeskedik. Eleget tudsz vele lenni?

Asztma- és szívproblémái vannak. Fontos, hogy ne legyen sokat egyedül. Ha szabadidőm van, mindig vele vagyok. Így lesz ez karácsonykor is. Az idei ünnepünk különösen szomorú lesz. Már csak ketten maradtunk a nagy családból, mindenki meghalt. Karácsonykor rájuk is emlékezünk majd, ilyenkor jól esik felidézni a régi emlékeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik