Poszt ITT

Bemondó – Ki volt a leghitelesebb a négy listavezető közül?

Csütörtök este Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc mellett az MDF és az SZDSZ miniszterelnök-jelöltje, Dávid Ibolya és Kuncze Gábor is bekapcsolódhatott a vitába. Szakértők szerint az MDF elnöke nyerte összességében a vitát. Ön kit hirdetne nyertesnek?

A négypárti vita egyértelmű győztese a két kis párt volt: óriási lehetőség volt számukra, hogy az MSZP és a Fidesz mellett partnerként lehettek jelen a kampány utolsó nagy megmérettetésén, és ezt a helyzetet remekül ki is használták – mondta Budai Bernadett politológus a FigyelőNetnek. A lapunknak nyilatkozó szakértők szerint pedig Dávid Ibolya volt a leghitelesebb a négy miniszterelnök-jelölt közül mind mondandóját, mind pedig kommunikációját tekintve.

A szakértők azt is megjegyezték, hogy mind Orbán Viktor, mind pedig Gyurcsány Ferenc változtatott stílusán az előző naphoz képest. A miniszterelnök visszafogottabb lett, és nem készült fel annyira, mint a szerdai összecsapásra. A Fidesz elnöke pedig megengedett magának pár kiszólást, bár Barra Mária kommunikációs szakember szerint nem volt igazán formában.

Az este vesztesének egyértelműen Kuncze Gábort tartották a szakértők, aki szokásától eltérően nem tett humoros megjegyzéseket, ugyanakkor kínosan ügyelt arra, hogy ne menjen szembe a szocialistákkal, de kiálljon elvei mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik