Poszt ITT

Miről akarja elterelni a figyelmet a Gyurcsány?

Gyurcsány Ferenc (gyurcsány ferenc, )
Gyurcsány Ferenc (gyurcsány ferenc, )

Azt hitted, a zenés videók csak sima zenés videók? Hogy nincs rejtett értelmük? Hogyne lenne.VAN! Mutatjuk.

Ez az egész olyan, mint tiniként diszkóba menni a szülőkkel.

Persze az ember kényszeresen mosolyog, meg tök jó, hogy apu kifizeti a minőségi piát, de azért nagyon kínos, amikor a két meglett szülő „fiatalosan” nekiáll Roxette-re headbangelni a tánctér közepén.

„Come on join the joyride”

 

Felületes szemlélők, mint például – a végtelenül tehetséges, ám meglehetősen földhözragadt – Angel kollegina arra a hibás következtetésre juthattak, hogy Gyurcsány Ferenc a napokban a Facebookra csöpögetett feelgood, gitározós videói valami elcseszett politikai kampányüzenet, esetleg gerilla cipőreklám részei.

Ám akinek van füle, az meghallja az igazságot.

Összeszedtem minden tudásomat, amit az Élet iskolájában tanultam, ahol Isten a tanár, és félelemérzet nélkül belevetettem magam a konspirációs teóriák legsötétebb bugyraiba, hogy rájöjjek:

MIRŐL AKARJA ELTERELNI A FIGYELMET A GYURCSÁNY?

 

Megoldás 1: Gyurcsány gazdasági kivándorol

Noha tényleg nehéz rejtett értelmet találni a zenés videók színvilágában, azért mégiscsak feltűnő ez a koncepciózusság. Mit is jelenthetnek a színek? Vadai klipje lila, Molnáré világoskék, Kerék-Bárczyé sárga, Vágóé sötétkék. A tanácstalanság gyakran Occam borotvájához vezet. Occam borotvája egy filozófiai elv ugyebár, gyakorlatilag arról szól, hogy ha egy jelenséget többféleképpen is lehet értelmezni, akkor általában a legegyszerűbb magyarázat a legvalószínűbb.

Mit jelentenek a színek? Mi a legegyszerűbb magyarázat? Színek. SZÍÍÍÍÍNEK! ZÁSZLÓ!!!!!!!!!

Hosszú internetes keresgélés után sem igazán találni olyan zászlót, amiben a lila-kék-sárga kombináció szerepel. A leggyanúsabb talán a nagy-britanniai Durham megye egyik 2013-as zászlóterve, de egyrészt nem is az volt a befutó, másrészt Durham mégiscsak egy eldugott, nagyon északi szeglete Európának. 

Oda meg miért menne a Gyurcsány?

Az is lehet azonban, hogy a lila valójában piros (férfi vagyok, max 16 színt ismerek…), ha a piros- sárga-kék kombinációt vesszük, akkor már más a leányzó fekvése. Képbe kerül: Andorra, Csád, Kolumbia, Kongó, Ecuador, Moldva, Mongólia éééés Románia.

Felmerül tehát a kérdés: Hova disszidál Ferenc? Hova megy a Gyurcsány???

 

Megoldás 2: Ferenc nem bátor

Az időzítés igazi zsenialitásra vallana – így kevés esélyt látni rá – de talán Gyurcsány Ferenc mindezt egy nagyon egyszerű elterelésnek szánja arról a szomorú tényről, hogy ő biza nem olyan bátor, mint azt szimpatizánsai gondolják. Legalábbis a köldökzsinórral való afférja erre utal.

 

Megoldás 3: Gyurcsány=Alekosz!

Mindig is gyanús volt, hogy az exminiszterelnök és az exvalóvilágos között létezik valami fura, megmagyarázhatatlan kapcsolat. A mozgásuk, a humoruk, a modoros beszédük, de még a frizurájuk hasonlósága is erre utal.

A mindig hiteles Magyar Nemzet Online szerdán végképp beletette a bogarat a fülembe. Ezzel.

Aztán eljött a péntek éjjel, amikor is Alekosz ezt posztolta a Facebookra:

És leesett:

Basszus, még soha senki, semmilyen körülmények között nem látta őket egyszerre. SOHA!

Ugye? Ugye???!!!!

 

Megoldás 4: A Nagy Simicska Sejtés

Soha nem gondoltam volna, hogy egy korábban megírt, poénnak szánt dolgozat évek múlva a legszörnyűbb valósággá válik. 2012-ben Gabi, a püspökhatvani aligátorteknős eltűnésekor összegyűjtöttem, hogy milyen egyéb „misztikus szörnyek” tartják félelemben a budapestieket. Az utolsó pontban Lajosról a szemüveges kecskéről írtam:

„A legelvetemültebb városi legendák szerint évtizedekkel ezelőtt egy bakonyi kecsketenyészetből megszökött a farm réme. Lajos, a szokatlanul szemüveges kecske valamilyen úton-módon eljutott Budapestre, ahol adóügyekkel kezdett foglalkozni. A szemtanúk beszámolói szerint Lajos titokzatos módon eltűnt, majd évekkel később szörnyű mutánsként újra felbukkant. A mára több százmilliárd kilósra nőtt, hatalmas óriáskecskét esténként a Kossuth tér közelében látni, ahogy a 909-es éjszakai járat felé veszi gondtalanul az irányt.”

A kecskéből, mint hírhedt, sátánista szimbólumból kiindulva, vegytiszta tudományos módszerekkel elkezdtem újra és újra megnézni a videókat. Nem volt eredmény. Csak ugyanaz a kínos feszengés, mint amiről a bevezetőben írta.

Aztán beugrott: VISSZAFELÉ!

Az eredmény hátborzongató lett. Rükvercbe téve és lelassítva egy random DK-videót feltárult az iszonyatos valóság. Tessék:

Ti is is hallottátok, ugye??????

Megoldás 5: Konteo default

De különben is, miért kell mindezt túlgondolnunk? Valószínűleg a Gyurcsány is ugyanazokról a dolgokról akarja elterelni a figyelmünket, mint mindenki más.

  • A Chemtrailről
  • A HAARPról
  • A gyíkemberekről
  • A jetiről
  • A cionista világösszeesküvésről
  • A náci világösszeesküvésről
  • A Bilderberg-csoportról
  • Egyéb háttérhatalmakról

Ha már itt tartunk: tudja valaki mi a paranoia Grabovoj-száma?

 

Ha szeretnél erről vagy egyéb rejtélyekről értekezni, a kommentdobozunk a szolgálatodra áll.

Olvasói sztorik