Belföld

Gyurcsány nem merte elvágni a köldökzsinórt

Gyurcsány Márton születésénél édesapja is jelen volt, aki a kismamával és az újszülöttel alszik a kórházban, míg haza nem engedik őket.

Ahogyan korábban megírtuk: csütörtökön megszületett Gyurcsány Ferenc legkisebb gyermeke, Márton. A Bors újabb részleteket tudott meg: Marci 7 óra 70 perckor, 4,27 kiló súllyal és 58 centi hosszal érkezett. lap szerint a kicsinek barna haja és kék szeme van, édesanyjával mindketten jól vannak.

Gyurcsány Ferenc a lapnak elmondta: bár felesége természetes úton szerette volna világra hozni Marcit, az orvosok a baba nagy mérete mellett a császármetszés mellett döntöttek. A kicsi szoptatásáról viszont nem mondott le, már el is kezdte – írják.

Gyurcsány maga szállította feleségét a kórházba és a szülőszobában is Dobrev Klárával volt, a köldökzsinórt – ahogy eddig sem – most sem volt mersze elvágni. A volt kormányfő szerint sok mindenben van verseny közte és Orbán Viktor között, de a gyerekek száma nem ez a terület – bár most beérte a rendszerváltás utáni miniszterelnökök közül a mostanáig legtöbb gyermeket vállaló Orbánt, teszi hozzá a lap.

Gyurcsány Ferenc a kórházban alszik, míg feleségét és kisfiukat hazaengedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik