Poszt ITT

Nem tiltották ki a kitiltást a köztévéből

Igaz, eléggé a végére került. Megnéztük, mi jót tettek ma a kormánytagok, de a családbarát munkahely-díj is fontosabb volt annál, minthogy kormányközeli személyeket tiltottak ki az Egyesült Államokból. Percről percre követtük az M1 Híradót.

Igaz, eléggé a végére került. Megnéztük, mi jót tettek ma a kormánytagok, de a családbarát munkahely-díj is fontosabb volt annál, minthogy kormányközeli személyeket tiltottak ki az Egyesült Államokból. Percről percre követtük az M1 Híradót.

Feláldozzuk magunkat, hogy önnek ne kelljen. De ha szeretné, bekapcsolhatja a tévét és olvashatja hozzá tudósításunkat, mint régen, amikor a meccsközvetítéshez lerakták a tévé mellé a Sokol rádióba zárt Szepesi Györgyöt. Nézzük, mi újság!

20.10 Kalandunk itt véget ért, a 29. percben elkövetkezett, amire vártunk. Tolmács rántotta le a leplet az amerikai ármányról. További jó televíziózást, kérjük, az esti órákban gondoljanak szomszédjaikra és halkítsák le készülékeiket.

20.07 A Vajna Magyar Filmhét hírei következnek.

20.06 A Magyar Telekom jó multi, a híradóba is belefért a hálózatbővítésük, amire a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pályázatán elnyert frekvencia adott lehetőséget. Igaz, hogy a két konkurense is nyert frekvenciát, de az kimaradt a riportból.

20.05 A kormányszóvivő az 1956-os megemlékezésekről beszélt a Híradónak. Zászlófelvonás, táncház, Hobo Blues Band, fényfestés.

20.04 A debreceni egyetem arra kéri az afrikai diákokat, hogy ne utazzanak haza a járvánnyal érintett területekre.

20.03 Az Együtt-PM vizsgálatot követel, az LMP nemzetbiztonsági bizottságot hív össze. A DK is válaszokat vár.

20.03 Szijjártóékkal még nem közöltek neveket.

20.02 A Híradó még tolmácsot is megkérdezett arról, hogy van-e az angolban különbség a kormánytag és a kormánytisztviselő közt!

20.01 Az M1 Híradónak már kormánytagokról beszéltek!

19.59 Na, itt a kitiltás. A Napi Gazdaságot idézik, mely szerint amerikai cégek NAV-vizsgálatára adott válasz lehet az intézkedés. Csütörtökön még magánszemélyekre hivatkozott Amerika, pénteken meg már kormánytisztviselőkre, elképesztő.

19.58 A DK szerint mondvacsináltak az indokok, fellebbeztek. A fideszes jelölt szerint Gyurcsány megtévesztette a választókat, amúgy is megosztó személyiség.

19.58 Meg kell ismételni a XV. kerületi polgármesterválasztást, mert a DK megtévesztett.

19.57 Az LMP tankönyvfelülvizsgálatot kezdeményez.

19.57 A Jobbik áttört vasárnap.

19.56 A Fidesz szerint a baloldaliak az egekbe vitték a rezsit, miközben ők azon dolgoznak, hogy csökkenjenek a családok terhei. Borsa Miklósnak megint majdnem elment a hangja, annyira belendült.

19.56 DK-közlemény: meg kell erősíteni a szociális ellátórendszert, a kormány nem törődik.

19.55 MSZP. Megint beadják azt a javaslatot, amellyel ötvenmilliárdos forrást juttatnának a gyermekszegénység ellen. Korózs Lajos kormányt bírál.

19.54 Czibere államtitkár szerint a kormányzatnak sikerült megállítani a gyermekszegénységet, a kormány folytatja a munkát.

19.53 Dráma! Borsa Miklós műsorvezetőnek elment a hangja, nem tudta végigmondani a felkonfot, de segítségére siettek a bejátszás elindításával.

19.52 A kormányzat elkötelezett amellett, hogy az országban ne éljen senki nyomorúságban! Nagyon helyes!

19.50 Megvannak az idei családbarát vállalatok. A Három királyfi, három királylány mozgalom adta át a kitüntetéseket.

19.50 Fontos, hogy a Kárpát-medencei magyaroknak legyen egy közös tudásuk, amivel megértik egymást, mondta az emberminiszter.

19.49 A kormány minden segítséget megad a polgárőröknek, mert nélkülük nincs biztonság.

19.48 Az embercsempészek és az illegális bevándorlók elleni hatékonyabb fellépésről állapodott meg Pintér Sándor.

19.45 Tizenöt perce tart a híradó és nem hallottunk még arról, hogy kormányközeli személyeket tiltottak ki az Egyesült Államokból.

19.42 Kezd magához térni a lakáshitelezés, 65 százalékkal volt erősebb, mint egy évvel ezelőtt. Takács Nikoletta szerint már nem olyan kockázatos kölcsönt felvenni, mint néhány éve!

19.40 Mi sem akarunk Ausztriába menni földet művelni – nyilatkozta egy gazda.

19.40 Tíz perce tart a híradó és nem hallottunk még arról, hogy kormányközeli személyeket tiltottak ki az Egyesült Államokból.

19.39 A magyar föld a magyar gazdákat illeti meg, a kormány megvédte a földeket, most már a földtörvényt kell megvédeni!

19.37 A földek 90 százalékát osztrákok művelik a nyugati határvidéken, ezért azt várják a gazdák a kormánytól, hogy védje meg Brüsszelben a magyar földet!

19.35 Öt perce tart a híradó és nem hallottunk még arról, hogy kormányközeli személyeket tiltottak ki az Egyesült Államokból.

19.34 Orosz-ukrán egyeztetés, ezt megírtuk mi is. Beindult a diplomáciai nagyüzem!

19.32 Magyarország a japánok és a szingapúriak számára is jó befektetési lehetőség, mert a magyarok jól dolgoztak, jól teljesítettek – mondta a miniszterelnök.

19.30 Dalcsináló Ákos úr remek szignáljai után kezdődik a műsor. Mindenki szeretne olyan biztonságos és kiszámítható helyen befektetni, mint Magyarország – mondta Orbán Viktor, és átadták a családbarát munkahely-díjakat.

19.23 Kezd magához térni a lakáshitelezési piac, mondja a szimpatikus műsorvezető a reklám előtti kedvcsinálóban. Hallod, elefánt, hogy dübörgünk?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik