Image: 73859331, Dr. Pesti Ferenc gyógyszerész idős korában is aktívan viszi praxisát, amihez több fiókpatika is tartozik., Place: Tibolddaróc, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
patika

A magyar patikus, aki jobbat mixel, mint a Viagra

Diót agyra, répát szemre, paradicsomot szívre, fokhagyma megfázásra, méz ágybavizelésre, szőlőmag rák ellen. Szentistvánban visz gyógyszertárat a férfi, aki tíz éve nem volt szabin és egy urna miatt szabadult meg az autójától, ja, és négy évig ült a parlamentben.

Nagy József
gyógyszertár

A patika nyitvatartása: heti 6 óra

Fotó: Marjai János/24.hu

Patika van elég, patikus a kevés, az egészségügyi ellátás az orvoshiányon fog megreccsenni – ez a zanzája gyógyszertártúránknak. Cikksorozatunkban a magyarországi patikahelyzetet dolgozzuk fel, most Nógrád megyében riportoztunk.

Nagy József

Friss

Top 24 óra

mutasd mind

Címlapról ajánljuk

Image: 73867885, A Huawei közép-, észak-európai és kanadai elnöke, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Huawei-vezér: Betartjuk a magyar törvényeket

Tényleg mindent hall a kínai kormány, ha Huawei telefont veszünk? És mit gondol a cég arról, hogy az amerikaiak már Magyarországon is rájuk figyelmeztetnek? Interjú a Huawei európai vezetőjével.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.