Otthon

Megtetszett neki az ingatlan, de egy nagyon bizarr részletet talált a hirdetés fotói közt

Több mint kétmillióan látták már a TikTokon egy amerikai nő összeállítását arról, hogy milyen furcsa, és szerinte hátborzongató részletet talált egy ingatlanhirdetésben.

A Dexerto cikke szerint a Tacoma városában található ház alapjaiban normálisnak tűnik, egészen addig, amíg a fotókat kattintgatva el nem jutunk egy hálószobáról készült felvételhez, ahol a padlón mintha egy hatalmas vérfolt lenne.

A nő jónak találta ár-érték arányban az ingatlant, ezért kattintott rá a Zillow nevű ingatlanközvetítőn, de ahogy haladt előre, egyre rosszabb érzései lettek.

Neki meggyőződése, hogy a képen látható vérfolt egy holttestből származik, bár ezt azóta sem erősítette meg senki, és a hirdetésben sem adtak rá magyarázatot.

Akármi is legyen az, most, hogy bejárta az internetet a videó, még nehezebb lesz azt eladni – nem mintha így könnyű lett volna rá vevőt találni.

Ha a videó nem indul el, ide kattintva megtekintheted.

@bobbiecurtislee This is horrifying #greenscreen #zillow #nightmare #creepyzillowlistings #wtf #viral ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik