Otthon

Elutazott a férje, áthatolhatatlan védelmi rendszert épített ki egy nő az otthonában

Alig egy hét alatt több mint 24 millió megtekintésnél jár a TikTokon egy nő videója, amin bemutatja, hogyan védi a házát, amikor egyedül marad otthon, írja a Dexerto.

A négy fal között mindenki szereti a legnagyobb biztonságban tudni magát, a felvétel készítője viszont egészen kiemelkedő elővigyázatosságról tett tanúbizonyságot.

Amellett, hogy az ajtókat a legkülönbözőbb módon zárta le, mozgásérzékelőket és biztonsági kamerákat helyezett üzembe. A ház védelmi rendszere így annyira alaposnak tűnik, hogy egyes kommentelők szerint John Wick sem lenne képes áthatolni rajta.

A nő egyébként lehúzta a ház összes rolóját, zseblámpával aludt, és éjszakára egy pánikgombot is maga mellé készített, ha egy betörő mégis bejutna hozzájuk.

Más kérdés, hogy mivel részletesen megmutatta, így már mindenki tudja, hogyan lehetne feltörni a védelmi rendszert. Szerencsére azért a lakcímét nem tette közzé a nő.

@victorias.way Home security measures when you’re home alone🔒 #homesafety #homesecurity #homesafe #housesafetytips #homesecuritytips #girlssecurity #homesecuritymeasures #safety #becareful #becarefull #thiefsimulator #womansecurity #womensafetytips #womensafety #homealone #homealonehouse #homealonechallenge ♬ New Home – Frozen Silence

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik