Otthon

Találtak egy rejtett szobát a szállásukon, ami nem szerepelt a hirdetésben – nem volt benne köszönet

Hátborzongató élményben volt része két fiatalnak Chicagóban, ahol kibéreltek egy airbnb-s szállást, írja a New York Post.

A TikTokon közzétett videós beszámolójuk szerint a lakásban az egyik ajtó egy láncokkal és titkos ajtókkal teli horrorszobát rejtett, ami nem szerepelt a hirdetésben.

Mint mondták, lefekvéshez készülődtek este, amikor feltűnt nekik, hogy az egyik bezárt szobában a lámpa is ég. Feltörték a rejtélyes ajtót, a romos pincében pedig bezárt faajtók és falhoz rögzített láncok fogadták őket. De ez még mind semmi, mert nem sokkal később kopogó hangokat kezdtek hallani.

Akkora volt a riadalom, hogy az ajtót inkább elzárták egy asztallal, és egy törölközőt szorítottak a kilincs alá, hogy véletlenül se tudja azt bárki belülről kinyitni.

A két szállóvendég értesítette az Airbnb-t a történektől, a cég pedig nemcsak visszatérítette a bérlemény árát, de másik szállást is kerestek nekik.

@notxh2 Part 2, couldnt keep going in because the floor wasnt stable. One of the rooms floor had a wood that you can lift up and it goes down to a room#airbnb #part2 ♬ Hoist the Colours – Bass Singers Version – Bobby Bass

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik