Otthon

Az ünnep ízei

Lidl
Lidl
A karácsonyi időszak az év legmeghittebb és egyben legstresszesebb időszaka is. A csodás ünnepre való készülődés a hagyományokról, a családról és az elcsendesülésről szól, de amíg elérkezik ez a pillanat, nagyon sok teendő vár ránk.

Ezek a feladatok egyszerre inspirálóak és fárasztóak. Beszerezni a karácsonyfát, megvenni az ajándékokat, feldíszíteni az otthonunkat, és persze nem csak megtervezni, de be is kell vásárolni és el is kell készíteni a karácsonyi menüt.

A Lidl megkönnyíti az ünnepi készülődést!

A nagyvállalat, mint mindig, a karácsonyi időszakra kiemelten készül. Hatalmas választékkal és alacsony árakkal segít abban, hogy pénzt és időt is spóroljunk a legszebb ünnep felkészülési időszakában.

A bőséges kínálatban szinte mindent megtalálhatunk az ünnepi menü elkészítéséhez, a tésztáktól kezdve, a hús- és halételeken át egészen a különleges sajtokig és ínyenc pástétomig. Ezekből vendégváró falatokat és bármilyen ünnepi ételsort elkészíthetünk. A klasszikus halászlé és mákosguba alapanyagait éppúgy beszerezhetjük, mint az ínyenc Wellington lazac vagy éppen a narancsos kacsa hozzávalóit. Tervezzük meg a menüsort, a Lidl pedig segít abban, hogy ezeket mind egy helyen beszerezzük, ráadásul remek áron.

Természetesen nincs ünnep desszertek nélkül. A finomabbnál finomabb édességeket elkészíthetjük mi magunk is a diszkontáruházlánc friss alapanyagaiból, de ha szeretnénk egy kicsit lazítani is, érdemes kipróbálni a Lidl desszert kínálatát. Varázsoljuk ünnepivé a karácsonyi időszakot csokiba mártott gyümölcsökkel, puszedlikkel, kávékkal és teákkal. A sajátmárkás Deluxe és Favorina termékek ugyanis a legnagyobb kulináris élmény kínálják a család minden tagja számára.

Lidl

A Lidlre az ötletelés időszakában is számíthatsz, ezért most 4+1 fantasztikus tippel segít abban, hogy a te ünneped igazi karácsonyi álom legyen!

1. Ínyenc falatok és hidegtálak – karácsonyra, szilveszterre, hogy a barátok és a család is élvezze az ünnepi ízeket!

Igazi vendégváró hidegtálat készíthetünk a különleges sajtokból, prémium sonkákból és szalámikból, melyekhez kísérőként olívabogyókat, ínyenc krémeket vagy friss gyümölcsöket is kínálhatunk.

2. Halkülönlegességek – az egyedi karácsonyi menühöz!

Minden család asztalán a karácsonyi menü egyik fő eleme kétségtelenül a hal. Mindegy, hogy leveles tésztába csomagolt lazacra, tonhalsteakre vagy éppen sushi karácsonyfára vágyik a család, a Lidl-ben könnyen beszerezhetjük őket. Ráadásul, ha pénteken vásároljuk meg a friss halakat, a Minden péntek halpéntek akció keretében 15% kedvezményt is kaphatunk.

3. Ízletes köretek, hogy az idei karácsony különleges legyen!

Ha idén karácsonykor valami különlegesebb köretet készítenénk, akkor válasszuk a füstölt szalonnába tekert zöldspárgát, a hercegnőburgonyát és a párolt zöldségkeveréket, melyek tökéletes köretek és biztosan mindenkinek ízleni fog.

4. Ünnepi desszertek, hogy a sütés helyett maradjon időnk a családra is!

Sütemény nélkül nincs karácsony, de ha nincs időnk sütni, akkor a Lidl kínálatban rengeteg olyan desszertspecialitást találhatunk, melyeket az egész család imádni fog – pisztáciás tiramisuval, créme brüléevel, csokoládés sufléval vagy a macaronokkal biztos nem lövünk mellé.

+ 1.  Italkülönlegességek

Az ünnepi vacsoránál akár csokoládés krémlikőrrel vagy egy finom pohár borral is koccinthatunk, de aki inkább a tea és a kávé mellett marad, az is igazi ínyencségeket talál a polcokon.

Ldl

Ajándék Tipp: 
A Lidl saját márkás Deluxe és Favorina termékeiből ajándékcsomagot is készíthetünk, melyekkel garantáltan megédesíthetjük szeretteink számára az ünnepeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik