Otthon

Méhraj támadt egy kétéves kisfiúra az udvaron, biztonsági kamera rögzítette a rémisztő jelenetsort

Amikor Matt Krueger meghallotta, hogy a kétéves fia a kertjükben sikítozik, még nem hitte volna, hogy ilyen félelmetes látvány fogadja majd a helyszínen, írja a People.

A négygyermekes apuka a TikTokon osztotta meg a család biztonsági kamerájának felvételét, amit azóta több millióan láttak. A felvételen látszik, hogy a gyermeket közel 20 méh csípte meg másodpercek alatt az udvaron.

A férfi a lapnak elmondta, eleinte nem tudta mi történhetett, de amikor meglátta, hogy a fia támadás alatt áll, rögtön odarohant, és magával ragadta őt. Ugyan két lánytestvére már hamarabb a segítségére sietett, a kisgyereket még akkor is csipkedték a méhek, amikor beértek az ingatlanba. A ruháját szét kellett tépni, mert nem voltak hajlandóak távozni a méhek onnan.

Az eseményeket később úgy sikerült pontosan rekonstruálni, hogy visszanézték a biztonsági kamera felvételeit. Így derült ki, hogy valószínűleg a testvérek közül valaki rálépett egy méhkaptárra, ahonnan elszabadultak félelmükben az állatok.

Szerencsére a gyermeknek nem voltak allergiás reakciói, és már jobban van.

@rental.cashflow This was a pretty hard one to post. We were working on one of our Airbnbs, and the kids were playing outside. I heard him screaming and looked out the window to see him getting attacked by a swarm of bees. Thanking God that there was no allergic reaction, but still pretty hard to see him go through as a parent. Have you ever experienced something like this? #groundbees #beeattack #beesting #swarmofbees ♬ original sound – Matt Krueger | Rental Cashflow

Kapcsolódó
Ezért tesznek sokan WC-papírt a hűtőbe
Rövid távon jelent megoldást egy problémára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik