Otthon

Kinyitotta a szekrényajtót a pincében, bizarr szobát talált mögötte

Frászt kaptak a TikTok felhasználói, miután egy nő megosztott egy felvételt arról a finoman szólva is bizarr szobáról, amit a pincéjében talált egy szekrényajtó mögé rejtve, írja az Unilad.

A jelenlegi ingatlanáraknál alighanem a legtöbben örülnének egy plusz szobának, még akkor is, ha az csak tárolásra alkalmas, de ebben az esetben nem boldogságot, hanem rémületet váltott ki a lakás tulajdonosában a felfedezés.

A videó alapján a szekrényajtó első ránézésre teljesen átlagosnak tűnik, de amikor kinyílik, mögötte még egy ajtó rejlik, ami a szobát nyitja.

A helyiség kék-fehér-rózsaszínre volt festve, és mindenfelé kéz- és lábnyomok dekorálták azt. Egy helyen felbukkan egy különös felirat is, amin magyarra fordítva az állt:

szerelmi fészek.

A felvételt két hét alatt már közel kétmillióan látták a platformon. Egyesek szerint egy csak egy mókás rejtekhelye lehetett az előző tulajdonosnak, mások szerint viszont ez a legfélelmetesebb dolog, amit valaha láttak.

A nő egyébként azóta újrafestette a szobát és raktárnak használja, de elmondása szerint még mindig olyan félelmetes, hogy azt szavakkal nem tudja leírni.

@bigbrah1 what do i do ? #horror#horrortok#hiddenroom#hiddenroominmyhouse#halloween#scary#90s#analoghorror#fyp#scarytiktoks ♬ Originalton – Philo &lt3

Kapcsolódó
Titkos szobát találtak az új házukban, beleborzongtak
Ezt alighanem bárki nyugtalanítónak találná.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik