Otthon

Titkos szobát találtak az új házukban, beleborzongtak

Új házba költözött egy amerikai család, és állításuk szerint beleborzongtak abba, amit ott találtak, írja a New York Post.

Lydia és családja a közelmúltban New York államban vásárolt egy új ingatlant, ami több mint 100 éves. Mint most kiderült, ijesztő meglepetést is tartogatott a számukra, ugyanis felfedeztek egy titkos szobát benne.

A nő a lap megkeresésére elmondta, hogy a húgával és az anyjával leltek rá az eldugott szobára, aminek az ajtaja a testvére gardróbjából nyílik. Ő azt hitte, csak egy szekrény, próbálta is kinyitni, de beragadt, betörni pedig nem merte.

Végül az anyja segítségével valahogy sikerült kinyitni az ajtót, de amit ott találtak, az elég nyugtalanító volt. A titokzatos lyukban ugyanis volt egy hálózsák, egy fekete hátizsák, és néhány romlott élelmiszer. Amikor közelebb mentek, előkerültek még óvszerek is, pornó újságok és egy matrac is.

Némileg csillapította a kedélyeket, hogy bent volt egy 1980-as naptár is, amiből arra következtetett a család, hogy nem él titokban senki velük, hanem régről maradhattak ott a dolgok.

Lydia arról beszélt, azt gyanítják, hogy anno egy tinédzser rejtekhelynek használhatta a szobát, hogy eldugjon ezt-azt a szülei elől.

Két húga mindenesetre még így is fél éjjelente, ő pedig csak reménykedni tud, hogy más kellemetlen meglepetéssel nem kell majd szembesülniük.

Az esetről videót is készítettek.

this hidden “room” we just found in our house…
by u/foundyouforever in Weird

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik