Otthon

XVI. kerületi villában szállásolták el Johnny Deppet

MTI/EPA/Michael Reynolds
MTI/EPA/Michael Reynolds

Nagy erőkkel folynak a Johnny Depp által rendezett Modi című film munkálatai. A részben magyar, részben nemzetközi stáb forgatott már a Károlyi-kert mellett, a Várban és az Operánál is, kedden pedig a Bródy Sándor utca környékét alakították az 1900-as évek elejének Párizsává, írja a Blikk.

A Blikk kedden megtalálta a meghirdetett forgatási helyszínt, ám hiába volt már lezárva az utca kora reggel óta, délben még híre-hamva sem volt a sztárnak. A lap úgy tudja,  a forgatás már nem is a tervezett ütem szerint zajlik, ezért a film másik nagy sztárja, Al Pacino is nemsokára Budapestre érkezhet, hogy azt a néhány jelenetét, amelyet egyébként ő nem is Budapesten forgatott volna, elkészítse.

A Blikk információi szerint Johnny Deppet nem várják tárt karokkal egyik luxushotelben sem, miután nyáron, a Hollywood Vampires-szel meghirdetett koncertje előtt annyira kiütötte magát, hogy orvost is kellett hívni hozzá egy belvárosi szállodába. Egy bennfentes szerint a világsztárt többek között éppen ezért távol a kíváncsi szemektől, egy XVI. kerületi villában szállásolták el a forgatás idejére.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik