Otthon

Elkérte a futár a ház tulajdonosától a térfigyelő róla készült felvételét, azóta 10 millióan látták

Internetes szenzáció lett egy amerikai futár, miután előbb óriásit esett az egyik csomag kézbesítése közben, majd erre még fel is hívta a figyelmét annak az ügyfélnek, akinek kézbesítette azt, írja a Newsweek.

Elkérte a futár a ház tulajdonosától a térfigyelő róla készült felvételét,

Steven Benavides a lapnak arról beszélt, Texason belül szállít, és épp a szkennerrel a kezében fényképezte a csomagok, amikor a tornácról lelépve elzúgott.

Mivel senki nem volt körülötte, egyszerűen tovább is állhatott volna és megtarthatta volna magának a titkát, de mivel az ügyfélnek kamerás kapucsengője volt, rögtön felismerte, hogy az esés rögzítve lett.

Saját elmondása szerint kíváncsivá tette a futárt, hogy miként nézett ki kívülről az esése, ezért üzenetet hagyott a ház tulajdonosának.

Mint írta,

épp most estem egy nagyot a tornácon. Ha szeretne nevetni, nézze vissza a kamera felvételeit. Küldje el a videót!

Két nappal később meg is kapta a képsorokat, amit aztán közzétett a TikTok-oldalán. Azóta több mint tízmillióan látták a nagy bukást és közel egymillió lájkot is kapott érte.

A férfinek nem esett baja, és bár sosem gondolta volna, hogy ennyire elterjed a platformon a videó, örül neki, ha mosolyt csalt mások arcára.

@astro.knot Took a little tumble this friday lol had to ask the homeowners for the video 😂 #UPS #deliverydriver #ringdoorbell #ring #fyp ♬ Falling – Harry Styles

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik