Otthon

Leparkolt egy ház előtt, ráhívták a rendőrséget egy kaliforniai férfira

Kis híján tettlegességig fajult egy közterületi parkolóhely miatt tett megjegyzés két lakástulajdonos és egy sofőr között az amerikai Kalifornia államban.

A New York Post cikke szerint az érintett sofőr egy cetlit talált az autóján, amikor épp beült volna abban. Ezen az állt,

kérjük, ne parkoljon a házunk előtt, köszönjük.

A férfi nem hagyta annyiban az ügyet, bekopogott az ingatlanba, és megkérdezte a tulajdonosoktól, hogy miért állítják azt, hogy övék az a hely, mikor az valójában közterület.

Erre kijött egy nő a házból videózva, és ingerülten beszél arról, hogy egy ismeretlen férfi van a telkén, és kopogtat az ajtóján. Nem sokkal később megjelent a férfi is, és már ketten kérték a betolakodót, hogy távozzon.

A sofőr olyannyira nem hátrált meg, hogy azt mondta, hogy ezen túl minden hétvégén azon a helyen fog parkolni. Erre a tulajdonosok kihívták a rendőrséget, majd bementek a házba. A szóváltás ekkor megszakadt, a sofőr pedig elment, így a rendőrök hűlt helyét találták.

Kérdés, hogy betartja-e az ígéretét, és ezentúl minden hétvégén odaállít-e majd.

@scv_incidents Parking altercation in #Saugus in #SantaClarita ♬ original sound – Santa Clarita Incidents

Kapcsolódó
Bűntudata támadt egy nőnek, amikor meglátta a telefonján, mit csinál az otthon hagyott kutyája
Az amerikai Charlotte-ban látogatott ki egy NFL-meccsre a közelmúltban egy nő a párjával, de azonnal lelkiismeret-furdalása lett, amikor a telefonján

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik