Otthon

Kockás piton támadt rá egy brit férfire a télikertben

Getty Images
Getty Images

Óvatosságra intette a kígyótulajdonosokat egy brit férfi, miután egy háromméteres kockás piton rátámadt a télikertben, írja a BBC.

A Bishopstoke városában élő Rob Bryne könnyű sérülésekkel megúszta az incidenst, a betolakodót pedig szakemberek segítségével befogták és egy állatmenhelyre szállították.

A férfi az esettel kapcsolatban arról beszélt, pont be akarta zárni a télikert ajtaját, amikor észrevette, hogy valami egy szempillantás alatt beszökik oda az ablakon. Nem sokkal később már bele is harapott a karjába.

Szerinte ha nincs lélekjelenléte, akkor sokkal nagyobb baj is történhetett volna.

Lelöktem magamról, majd visszavonult a télikert közepére, de onnan bámult engem a sarokban. Akkor érkezett meg a télikertbe a feleségem és az unokám. Amikor meglátták, sikítani kezdtek. Valószínűleg ettől megijedt, mert kisurrant az ablakon, amin bejött

– mesélte.

A pitonért azóta sem jelentkezett a gazdája, pedig biztosan megszökött valahonnan. Mostanra már a hatóságok is figyelmeztettek, hogy aki nem tudja gondját viselni az egzotikus állatnak, inkább ne is tartson otthon ilyet.

Kapcsolódó
Bűntudata támadt egy nőnek, amikor meglátta a telefonján, mit csinál az otthon hagyott kutyája
Az amerikai Charlotte-ban látogatott ki egy NFL-meccsre a közelmúltban egy nő a párjával, de azonnal lelkiismeret-furdalása lett, amikor a telefonján

Ajánlott videó

Olvasói sztorik