Otthon

Bűntudata támadt egy nőnek, amikor meglátta a telefonján, mit csinál az otthon hagyott kutyája

Az amerikai Charlotte-ban látogatott ki egy NFL-meccsre a közelmúltban egy nő a párjával, de azonnal lelkiismeret-furdalása lett, amikor a telefonján az otthon elhelyezett kamera képén keresztül látta, milyen rosszul viseli a kutyája, hogy nincs otthon, írja a Newsweek.

A TikTokon közzétett felvételen az látszik, hogy a nő a lelátón ül, az ölében pedig ott van a telefon, hogy fél szemmel azt is nyomon kövesse, Mav névre hallgató rotweilere mit csinál a házukban.

Kiderült, hogy tulajdonképpen semmit. Ugyanúgy ült a kanapén, és nézett ki az ablakon rájuk várva, mint amikor elmentek otthonról.

Sosem hagyom el a házamat még egyszer. Gyakorlatilag nem hagyta el a lakásnak ezt a pontját egész éjszaka

– írta a nő a videóhoz, amit mostanáig közel félmillióan láttak a közösségi oldalon.

A kommentekben sok gazdi együtt érzett vele, mondván ők is nagyon nehezen tudják hosszabb időre egyedül hagyni a kedvencüket, de voltak olyanok is, akik azt írták, ez az élet rendje, és emiatt nem kell bűntudatot érezni.

@leah_seprish Fun fact – I’m never leaving my house again.🥲🐾 It’s the way he literally didnt leave that spot the entire night, for me. #lionspreseason #NFL #rottiesoftiktok ♬ Here With Me – d4vd

Kapcsolódó
Kutyának hitte a teraszán fekvő állatot, de tévedett
Végül a közösségi média segítségével oldotta meg a rejtélyt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik