Otthon

Arra ébredt egy kolozsvári család, hogy egy külföldi turista alszik a kanapéjukon

Egy kolozsvári család a múlt hétvégén, szombatról vasárnapra virradó éjszaka arra ébredt, hogy egy külföldi turista alszik a kanapéjukon, a házuk földszintjén, ahol élnek, számolt be róla a Transtelex.

A lap cikke szerint amikor az elképedt család fölébresztette a békésen alvó fiatalembert, az értetlenül nézett rájuk, majd felöltözött, bocsánatot kért és távozott.

Most már sajnálom, hogy nem főztem neki egy kávét, és nem kérdeztük ki alaposabban, hogy kötött ki a nappalink kanapéján, de abban a pillanatban eléggé meg voltunk ijedve

– mesélte el a háziasszony a Libertatea portálnak az esetüket a rendhagyó kanapészörfölő vendégükkel.

Később az udvari térfigyelő kamerájukat hívták segítségül, hogy rekonstruálják a történteket. A felvételek azt mutatják, hogy éjszaka 3 óra körül megjelent az utcán egy fickó, aki nagyon lassan sétál, kezében a telefonjával. Úgy tűnt, beszél valakivel. Mellettük van egy panzió, amelyet időközben eladtak, és most lakat alatt van.

A férfi körülnéz, majd a házunk felé veszi az irányt, és amikor látja, hogy a kapu zárva van, átugrik a kerítésen, és bejön a házba, mivel este nyitva hagytam az ajtót. A sportcipőjét szépen otthagyja a bejáratnál, odasétál a kanapéhoz és lefekszik

– foglalta össze a kolozsvári házigazda a látottakat.

A családfőt reggel 7 órakor a felesége ébresztette fel, hogy valaki alszik a kanapéjukon. A fiatalember kábultan ébredt, a telefonját kereste. Valamit angolul mormogott, és értetlenül nézett ki az ablakon, aztán elviharzott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik