Otthon

Eladja szédületes luxusvilláját a pop királynője

Michael Tran / AFP
Michael Tran / AFP

Egészen elképesztő összegért, 85 millió dollárért, átszámítva több mint 35 milliárd forintért dobta piacra bámulatos malibui luxusvilláját Cher, számolt be róla elsőként a Wall Street Journal.

A pop királynőjének is nevezett cseroki-örmény származású amerikai énekesnő 1989-ben mindössze 3 millió dollárért jutott hozzá az ingatlanhoz, így több mint 30 év távlatában óriási profitra tehet majd szert.

Nem ez az első alkalom ugyanakkor, hogy Cher el akarja adni a hatalmas villát. Valamivel több mint egy évtizede 45 millió dollárért árulta, de nem volt rá vevő.

A fő házban hét hálószoba található, és a közelmúltban jelentős felújításon esett keresztül. Az már a légifelvételeken is látszik, hogy luxustól nem szenved hiányt a birtok. Tartozik hozzá ugyanis többek közt egy feszített víztükrű medence, egy teniszpálya és egy teljesen különálló vendégház is.

Malibu egyik legismertebb és legfelismerhetőbb villája első ránézésre akár Toszkánában is lehetne. Külön érdekesség, hogy van benne egy parókaszoba, ahol körülbelül 100 parókát tárolnak. A moziról, a konditeremről és a gourmet konyháról nem is beszélve.

Cher eladó villájáról itt találsz fotókat.

Kapcsolódó
Eladó Nagy-Britannia legdrágább lakóháza, egy 45 szobás privát palota
Állítólag közel-keleti királyi család is van az érdeklődők között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik