Otthon

Jennifer Aniston hatmilliárd forintért vett egy villát magának

FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP
FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

Oprah Winfrey, az Amerikai Egyesült Államok egyik, ha nem a legismertebb televíziós műsorvezetője két részben vált meg a hírességek körében meglehetősen népszerű Montecito városában lévő villájától, írja a Dirt.

Winfrey még 2021-ben vette meg az ingatlant 10.5 millió dollárért, majd később két részre osztotta a birtokot, amit most két közeli barátjának értékesített.

Augusztus közepén a birtok egyik felét két kisebb házzal 2.3 millió dollárért adta el Bob Greene-nek, aki régóta Winfrey személyi edzője, majd egy héttel később a mediterrán stílusú nagyobb villáért 14.8 millió dollárt, átszámítva körülbelül 6 milliárd forintot fizetett Jennifer Aniston. Magyarul a műsorvezetőnek közel 7 millió dolláros haszna van ezen az üzleten.

Ugyan a Jennifer Aniston által megvett villáról túl sok nyilvános kép nem érhető el, néhány információt tudni róla. A 370 négyzetméteres otthon 1998-ban épült, 2008-ban teljes felújításon esett át. Négy hálószobás, de tartozik hozzá egy vendégház és egy különálló konditerem is.

A Jóbarátok sztárja emellett bámulatos kertben gyönyörködhet majd, és vendégeket is fogadhat, ugyanis a szabadtéri privát parkolóban 15 autó is elfér.

Az épületről itt találsz néhány légifelvételt.

Kapcsolódó
Messi álomvillát vett Ibizán, de rémálomszerűen indult az üzlet
Utólag derült ki egy kis probléma az ingatlanról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik