Otthon

Rihanna végül csak megszabadult rég árult luxusvillájától

Image Press Agency / NurPhoto / AFP
Image Press Agency / NurPhoto / AFP

Rihanna több évnyi próbálkozás után eladta Hollywood Hills-i luxuskategóriás otthonát, számolt be róla a Dirt.

A barbadosi származású énekesnő először 2018 decemberében hirdette meg a villát 7.5 millió dollárért, majd inkább havi 35 ezer dollárért bérbe adta azt, mígnem most 6.6 millió dollárért végleg megvált tőle. Ez megközelítőleg 250 ezer dollárral kevesebb, mint amiért öt évvel ezelőtt megvásárolta azt.

A ház 2015-ben lett kész, összesen hat hálószoba található benne 660 négyzetméteren.

A rezidenciában a padlótól mennyezetig érő óriási ablakok nyújtanak bámulatos panorámát a város fényeire és a környező hegyoldalakra. Ami a felszereltségét illeti, kialakítottak itt egy mozi- és egy billiárdszobát egyaránt, de az új tulajdonos két férőhelyes garázsban tárolhatja majd a járműveit.

Mindezek mellett privát konditerem és medence is tartozik a villához, a kertben pedig egy feszített víztükrű szabadtéri medence mellett lehet hűsölni a forró nyári napokon.

Rihanna ingatlanportfóliója így is elég széles maradt, hiszen a birtokában van egy 13 millió dolláros porta Beverly Hillsben, valamint annak a 10 millió dollár értékű szomszédja is.

A 34 éves popsztár egyébként egy Los Angeles-i felhőkarcoló egyik luxuslakásában éli mindennapjait, ami szintén az ő tulajdonát képezi.

A most eladott villáról itt találsz fotókat.

Kapcsolódó
Fényűző tetőtéri luxuslakást vett Hugh Jackman
Nyolcmilliárd forintnyi dollárt sem sajnált érte feleségével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik