Otthon

Napi szinten kopogtak be egy családhoz, hogy egy kutya üldögél a házuk tetején

Instagram
Instagram

Városszerte és most már világszerte ismert alak lett a Huckleberry névre hallgat golden retriever az amerikai Austin városában, hiszen a nap nagy részében gazdái családi házának tetejéről figyeli a járókelőket, ami sokak arcára mosolyt csal, írja a Mirror.

A történet a Redditen kezdett el terjedni futótűzként. Eszerint a kutya gazdájának már egy figyelmeztető táblát is el kellett helyeznie a kapu előtt, mert rendszeresen szóltak neki róla, hogy a háziállat a tetőn pihenget.

Huckleberry megtanulta, hogyan ugorjon fel a tetőre a kertünkből. Ugyanakkor sosem hagyjuk őt a kertben anélkül, hogy ne lenne valaki otthon. Sosem fog leugrani onnan, hacsak nem étellel vagy labdával kínálod!

– olvasható a táblán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Huckleberry (@hucktheroofdog) által megosztott bejegyzés

A nő úgy folytatta, értékelik az emberek aggodalmát, ugyanakkor arra kérnek mindenkit, ne kopogtassanak állandóan az ajtajukon, mert tudnak a kutyájuk ritka szokásáról. Mint fogalmazott, korábban heti szinten legalább öten kopogtattak be hozzájuk az ablakon azzal:

tudják, hogy egy kutya van a háztetőjükön?

Megjegyezte, ezzel együtt bárki bátran készíthet fotót az ebről, sőt, örülnek is neki.

A történet után Huckleberry Instagram-oldalán közel 40 ezerre nőt a követők száma.

Kapcsolódó
Hazáig kergette a nőt és a kutyáját egy mosómedve, a térfigyelő kamera mindent rögzített
Egy orlandói nő a közeljövőben valószínűleg kétszer is meggondolja, hogy mikor viszi ki a kutyáját sétáltatni, miután egy mosómedve egészen az

Ajánlott videó

Olvasói sztorik