Otthon

Utánozhatatlan szépségű villa keresi tulajdonosát a görög tengerparton

5.5 millió euróért, átszámítva több mint kétmilliárd forintért árulnak a Jón-tenger partjainál, Paxosz szigetén egy bámulatos villát privát partszakasszal. 30 év után most először megvásárolható az egyedülálló otthon, írja a Mansion Global.

Az ingatlanhirdetés szerint nehéz elképzelni, milyen lehet úgy ébredni, hogy bármikor lemehetsz a tengerbe senkitől sem zavartatva úszkálni, vagy hogy milyen az, amikor a teraszon kávézva a napsütésben várod, mikor ugranak ki delfinek a vízből. Ez a ház viszont mindkét lehetőséget abszolút biztosítja.

A környék kajakkal is könnyen bejárható, és a közelben van számos helyi kisvállalkozás, ahol beszerezhetünk mindent, ami a görögök gasztronómiáját jellemzi.

A Marmari Headland Villa névre hallgató ház az 1970-es években épült, és ez volt az első ingatlan a szigeten, amit bérbe adtak.

Az L alakú otthonban öt hálószoba van, mindegyikből a tengerre nyílik bámulatos kilátás. A tengerhez sétányon vezet az út, és az ingatlanhoz tartozik egy hatalmas mediterrán hangulatú telek is.

Ami azt illeti, ilyen villához ritkán lehet hozzájutni a térségben, ezért a hirdetés páratlannak tekinthető. Fotókat pedig itt találsz a bámulatos épületről és annak környezetéről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik