Otthon

Körbevezette a házon az érdeklődőket az ingatlanos, csakhogy az nem is volt eladó

Több mint 16 milliós megtekintésnél jár a TikTokon egy biztonsági kamera felvétele, amely azt rögzítette, hogy egy ingatlanos véletlenül rossz házban vezette körbe az érdeklődőket.

Linda, a videót megosztó nő és férje dolgozni, fia pedig iskolában volt, amikor az ingatlanos becsöngetett hozzájuk. Ugyan senki nem nyitott ajtót, az értékesítő ettől függetlenül úgy gondolta, megmutathatja a potenciális vevőknek a lakást, ami egyébként nem is volt eladó.  A hátsó ajtón jutottak be, amit a gyerek gyakran használ és mindig elfelejti kulcsra zárni.

A nő szerint a kutyájuk bent tartózkodott a lakásban, de nem túl jó házőrző. Az emberek nagyjából 20 percig tartózkodtak az ingatlanban, benéztek gyakorlatilag mindenhova, majd visszacsukták a hátsó ajtót, mintha mi sem történt volna.

Linda a későbbiekben feltöltött follow-up videóiban arról beszélt, azonnal értesítette a rendőrséget, miután a biztonsági rendszer jelzett neki, valaki betört az otthonukba.

Kiderült, az ingatlanos a szomszéd házát akarta volna megmutatni az érdeklődőknek, és az ottani tulajdonos mondta neki, hogy mivel nincs otthon, használják a hátsó ajtót. Csakhogy az épületeket összekeverte a férfi.

A rendőrök egyébként még a helyszínen megállították távozás közben a betolakodókat, de semmit nem tudtak kezdeni a helyzettel, mondván az egy baleset volt.

Az ingatlanos elnézést kért, állítása szerint 27 éves pályafutása során egyszer sem követett el ekkora hibát. Miután lecsillapodtak a kedélyek, azzal viccelődött, az érdeklődőknek egyébként sem tetszett annyira a ház.

@honeysmyguarddog Had I not had a Ring camera I would never have know this happened at all!! #ringdoorbell #houseforsale #realestatescrewup ♬ Oh No – Kreepa

Kapcsolódó
Meghirdette a házát, mire a szomszéd szokatlan akcióba lendült
Így nem lesz egyszerű vevőt találni rá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik