Otthon

Zárlat alá helyezték a városrészt, a randipartnere otthonában rekedt egy nő

Egy kínai nő egy éjszaka leforgása alatt országszerte ismertté vált, miután részt vett egy vakrandin és a partnere házában ragadt, mert a város bizonyos részeit zárlat alá helyezték, írja a Guardian.

Wang vasárnap este ment át vacsorázni randipartneréhez Csengcsouban, csakhogy mire végeztek az étkezéssel, azt a területet karantén alá helyezték a hatóságok egy járványgócra hivatkozva.

A nő így nem tudott hazamenni, de egyébként sem ott él, mindössze egy hetet akart eltölteni a városban, ahol a szerelmet kereste.

Bizarr élményeiről a közösségi médiában számolt be. A férfi, akinél jelenleg meghúzza magát rendszeresen főz neki és általában a laptopján dolgozik, miközben Wang alszik.

Azt leszámítva, hogy olyan csendes, mint egy fából készült próbababa, minden más nagyon jó vele kapcsolatban. Az ételei közepesek, de még mindig főzne nekem, ami szerintem remek

– értékelte a helyzetét.

Bár összességében Wang nem panaszkodott a kialakult szituáció miatt, a randi meghosszabbítása sem vezet majd elmondása szerint oda, hogy szerelembe essen a férfival, még úgy sem, hogy össze vannak zárva a nap 24 órájában az otthonában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik