Otthon

Éles ajándékok? Így válasszunk pengét karácsonyra

Fiskars
Fiskars
Az igazán egyedi ajándék olyan, amely arra ösztönzi a megajándékozott személyt, hogy belemerüljön abba, ami igazán boldoggá teszi. A kések, ollók, élezők pont ebbe a kategóriába tartoznak, mégis csalódás lehet, ha funkcionálisan nem a legmegfelelőbb konyhai feladatokra vásárlunk szeretteinknek terméket. Összeállításunk abban segít, kinek milyen penge lehet a megfelelő választás karácsonykor.

Vészesen közeledik a karácsony, sokan pedig már most pánikba estek, mivel lepjék meg idén családtagjaikat, barátaikat a szeretet ünnepén. Mindenki próbál ilyenkor a hozzátartozói kedvében járni, de olykor a legegyszerűbb ajándékkal tudjuk a legnagyobb örömet okozni.

Ha belegondolunk, a csomagok felbontásakor mi is annak az ajándéknak örülünk a legjobban, amit tényleg használni tudunk majd a jövőben és akármikor a szemünk elé kerül, boldogan gondolunk arra, akitől az adott tárgyat kaptuk. A kések, ollók, élezők olyan konyhai eszközök, melyek minden egyes nap megfordulnak a kezünkben, ezért ajándékként is tökéletesen működnek.

Fiskars

Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy a konyhafőnök édesanyánknak, a még tanuló testvérünknek vagy a sütő környékén ritkábban megforduló családtagunknak választunk terméket.

Húsvilla a húsok szerelmeseinek

Minden családban akad legalább egy olyan ember, aki el sem tudná képzelni az életét hús nélkül. Számukra alkották meg a könnyen kezelhető, a húsok szeleteléséhez és tálalásához elengedhetetlen húsvillákat, melyek akár egy téli benti sütögetés, akár egy nyári grill parti idején hasznos társnak számítanak. Ajándékként aligha lehet ezzel az eszközzel tévedni.

Szakácskés a konyhafőnököknek

Aki gyakran süt-főz, pontosan tudja, mennyi bosszúságot okozhat az előkészületek során, ha a kés nem vág rendesen és minden akaratunk ellenére lassítja a munkát, ami a végeredményre is hatással lehet. Egy tökéletes szakácskés használatával ugyanakkor majdnem annyi örömét leli majd a konyhaművészet szerelmese a főzési teendőkben, így a darabolásban, szeletelésben és aprításban, mint a család többi tagja a készétel elfogyasztásában. Minden édesanyának titkos favorit karácsonyi ajándéknak.

Fiskars

Hámozókés a tanuló konyhatündéreknek

Ha a gyermekeink is közel kerültek már a konyha világához, akkor fontos, hogy a legjobb eszközökkel dolgozzanak és egy esetleges baleset vagy a műveletek nehézsége ne vegye el a kedvüket egy életre a főzéstől, sütéstől. Egy hámozókés tökéletes választás lehet számukra nemcsak azért, mert élmény vele dolgozni, de rendkívül sokoldalú eszköz is, hiszen nevével ellentétben vágáshoz és aprításhoz is használható.

Késélező a férfiaknak

Minél gondosabban bánunk egy késsel, annál tovább szolgálhat minket. Az élezőknek köszönhetően ez egyszerűen és gyorsan megoldható, optimális élességet és élethosszig tartó teljesítményt biztosítanak a késeknek. Egy minőségi élezővel leginkább a család férfi tagjait érdemes megajándékozni, hiszen örülni fognak annak, hogy többé nem kell kínkeserves perceket eltölteniük a munkával. A kivételes acélminőségű eszközökkel rendkívül egyszerű dolgozni, és komolyabb erőfeszítés nélkül visszaadhatjuk a késnek az eredeti élességét.

A jolly joker ollók

A pengék közül az ollók azok, melyek a család minden tagjának megfordulnak a kezében, akár ételkészítés, akár varrás, akár garázsban történő munka, akár gyerekekkel való kézműveskedés közben. Éppen ezért a legmodernebb általános ollók, kerti ollók, papírvágó ollók, haj- és körömvágó ollók, gyermekollók és hardware ollók között biztosan találunk mindenki számára olyan terméket, amelynek gyakorlati hasznát látja majd.

Fiskars

Szponzorált tartalom

A cikk a Fiskars támogatásával készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik