Otthon

Elvágta a festők tartókötelét 30 emelet magasságban, mert nem szóltak neki előre a munkálatokról

Egy sokemeletes thaiföldi társasház egyik lakója elvágta két festő alatt a tartókötelet, mert állítólag felidegesítette, hogy nem szóltak előre neki a munkálatokról, írja az AP News.

A rendőrség tájékoztatása szerint a festők így percekig lógtak a 26. emelet magasságában. Az elkövető nő ellen emberölési kísérlet miatt emelhetnek vádat.

Ugyan azt hivatalosan nem közölték, hogy a nő miért vágta el a kötelet, de a thai sajtó úgy értesült, eléggé frusztrálta őt, hogy megjelentek a festők a szobája ablaka előtt. A felújítási munkákról egyébként tájékoztatták a lakosokat az üzenőfalon, de ezt a nő nem látta.

A két festő állítólag a 32. emeletről kezdett el leereszkedni, hogy kijavítsanak egy repedést az épületen a 26. emeleten. Amikor a 30. emeletre értek, egyikük érezte, hogy a kötél nehezebb, majd mikor lenézett, látta, hogy valaki a 21. emeleten elvágta azt.

Próbált segítséget kérni a lakóktól, de nem tartózkodott senki otthon. A 26. emeletig lemásztak, itt végül a legfelső emeletről siettek a segítségükre.

A 34 éves elkövető eleinte tagadta a bűnösségét, de az elvágott kötélen ott volt az ujjlenyomata. Ezt követően a térfigyelőkamerákon is beazonosították, de azt állítja, nem akart végezni a munkásokkal.

A nő szabadlábon védekezhet.

Kapcsolódó
Milliók látták már a biztonsági kamera furcsa felvételét egy ketrecbe zárt kutyáról
Leesett róla a nyakörv. Hogy miért, arról tízezrek vitatkoznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik