Otthon

Bruce Willis eladta utolsó paradicsomi villáját is

Angela Weiss / AFP
Angela Weiss / AFP

Hatmillió dollárért, átszámítva közel kétmilliárd forintért értékesítette utolsó Turks- és Caicos-szigeteki villáját Bruce Willis, írja a New York Post.

A színész 2000 óta rendelkezett ingatlanokkal Nagy-Britannia tengerentúli területén, de mostanra minden házától megszabadult és végleg búcsút int a trópusi paradicsomnak.

Bruce Willis és felesége, Emma Heming nyaralóként használta az utolsó tulajdonukban lévő helyi házat, amit egyébként közel egymillió dollárral kevesebbért tudtak eladni, mint amennyiért eredetileg meghirdették.

A villa természetesen nem nélkülözi a luxust, tartozik hozzá magánkönyvtár, teniszpálya, futópálya, két medence, valamint a telken van egyaránt kókusz- és banánliget.

Bruce Willis és párja 2019-ben is eladott a szigeteken egy ingatlant, azt jóval drágábban, 27 millió dollárért ment el. Akkor úgy fogalmaztak, 20 év alatt rengeteg szép emléket gyűjtöttek itt, hiszen itt szerettek egymásba és itt is házasodtak össze, fogadalmukat pedig többször is megújították azóta a tengerparton.

Kapcsolódó
Luxusvilla bérelhető a milliárdos magánszigetén
Richard Branson várja a pihenni vágyókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik