Otthon

Luxusvilla bérelhető a milliárdos magánszigetén

Az elmúlt években a Richard Branson tulajdonában lévő Necker-szigetre csak hírességek, celebek tehették be a lábukat, megfordult itt többek közt Mariah Carey, Nelson Mandela és az Obama család is.

A House Beautiful cikke szerint Branson most bővítette a portfólióját és megvásárolta a szintén a Brit Virgin-szigetek részét képező Moskito-szigetet is. A különbség, hogy ide bárki ellátogathat majd nyaralni.

A szigeten tíz különálló luxusvilla található, ezek közül a milliárdos október 1-től hármat ad majd ki a nyaralni vágyóknak.

A Brit Virgin-szigetekbe első látásra beleszerettem annak idején. Amikor meghallottam, hogy eladó a Moskito-sziget és egy hatalmas szállodát terveznek építeni rajta a befektetők, szégyennek éreztem, hogy elcsúfítsák ezt a bámulatos tájat. Lehetőségem adódott a vásárlásra és szeretnénk megőrizni a természetes szépségét azok számára, akik ugyanúgy imádják a térséget, mint én

– mondta Branson.

A három kiadó villa közül még a legolcsóbb is 20 500 dollár, átszámítva több mint hatmillió forint egy éjszakára. Az ingatlan 7 szobás és összesen 14 férőhelyes, a leírás szerint a tengerparti paradicsom szerelmeseinek ajánlják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Virgin Limited Edition (@virginlimitededition) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Ez a gép olyan lesz, mint egy repülő luxusvilla
Szinte bármilyen sík területen felszállhat és leszállhat majd - beleértve a vizet is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik