Otthon

Egyre több településen rendelhetők online az ALDI termékei (x)

Az ALDI folyamatosan bővíti együttműködését a magyar ROKSH startup céggel, így egyre több településen rendelhető online az áruházlánc kínálatának több ezer árucikke. A magyarországi diszkontáruházak közül elsőként az ALDI termékei váltak elérhetővé a személyes bevásárlási szolgáltatást nyújtó ROKSH weboldalán.

Az online rendelési lehetőség 2020 novemberében indult Budapesten, majd fokozatosan elérhetővé vált az agglomeráció 34 településén is. Júliustól pedig Pécsett, Székesfehérváron és a Balaton régiójában is lehetőség nyílik a személyes bevásárló asszisztensek közreműködésével nyújtott online vásárlásra.

Egy egyszerű regisztrációt és a kiszállítási irányítószám megadását követően a vásárlók a ROKSH.com-on az ALDI termékeiből könnyen összeállíthatják bevásárlólistájukat, hiszen az áruházlánc több mint 3000 terméke és a szezonális árukínálat egy része is megvásárolható online. A regisztráció során telefonos elérhetőséget is kér a weboldal, ami nemcsak a kiszállítás menetét egyszerűsíti le, hanem a „Személyes bevásárló” ezen a számon tud jelentkezni, ha a megrendelt termékkel kapcsolatosan egyeztetne a megrendelővel. Az adatok megadása után következik a termékek kiválasztása – egy áttekinthető és egyszerűen kezelhető menürendszerben –, majd az átvétel időpontjának és helyének megadása. A kiszállítás szabad időpontjait már a vásárlás megkezdése előtt ellenőrizni lehet, ám lefoglalni csak a rendelés véglegesítése után hagyja a rendszer. A leadott rendelést követően a ROKSH profi „Személyes bevásárlója” elmegy a megrendelőhöz közeli ALDI áruházba, ott gondos odafigyeléssel összeválogatja a termékeket. Ha nem találja valamelyik rendelt árucikket, telefonon egyeztet a cseretermékről vagy az adott tétel törléséről. A vásárlás után házhoz szállítja az „ALDI-kosarat”. A kiszállítás kérhető kontaktmentes módon is, ennek igényét a megrendelés leadáskor kell jelezni a rendszerben. A vásárlás folyamatát tovább egyszerűsíti, hogy a megrendelő saját profilja alatt a korábbi vásárlások mind megtalálhatók, így a rutinos vevők ezt kiegészítve, alakítva gyorsan és a lehető legegyszerűbb módon állíthatják össze a nagybevásárlásaikat.

A személyes bevásárlási szolgáltatás rövid idő alatt nagyon népszerűvé vált. Az ALDI és a ROKSH – az igényeknek megfelelően – tovább bővíti a szolgáltatást, egyre több településen és egyre szélesebb termékkínálattal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik