Otthon

„Ház a pokolból” – özönlenek az ajánlatok a rémálomszerű ingatlanért

Az amerikai ingatlanpiac is erőre kapott a koronavírus-járvány lecsengése után, az árak az egekben vannak, és gyakorlatilag mindent el lehet most heteken belül adni. Ezt a tendenciát lovagolta meg egy coloradói ingatlanügynökség, amely a napokban hirdetett meg egy házat, amben pokoli állapotok uralkodnak, írja a CNN.

Az öt hálószobás otthont 590 ezer dollárért árulják, ami a környéken relatíve jónak számít. Kívülről teljesen biztatónak is tűnik, de belül vandalizmus és rombolás jelei, állati maradványok és kibírhatatlan bűz fogadja az érdeklődőket.

Mimi Foster ingatlanügynök a lakáshirdetéshez azt írta, ez minden ingatlantulajdonos rémálma.

Ha szeretnéd a pokol egy részét birtokolni és kihozni belőle valami mennyeit, akkor ne keress tovább

– fogalmazott.

A több mint félmillió alkalommal megtekintett hirdetésben felhívja arra is a figyelmet, hogy a hátsó udvarra inkább senki ne menjen, és az érdeklődőknek azt sem ajánlja, hogy kinyissák az alagsori fagyasztót.

A jelenlegi tulajdonos egyébként egy másik amerikai államban él, és az elmúlt tíz évben egy albérlő élt az ingatlanban. 2019-ben végül kitették őt, mert nem fizette a lakbért. Nem sokkal később visszaengedték, hogy összeszedje a személyes holmijait, de ehelyett ő rombolást végzett.

A falakat, a padlót fekete festékkel csúfította el, a hűtőt állati maradványokkal tette teli, és ami még rosszabb: áram egy éve nincs is a lakásban.

A rossz reklám is reklám, szokták mondani, és ez esetben ez be is bizonyosodott. A házért sorra futnak be az ajánlatok, a legtöbben már azonnal, készpénzben fizetnének érte. Foster viszont azt mondja, csak azokat veszik komolyan, akik meg is tekintették a helyszínen és érezték azt a bűzt, ami ott uralkodik.

Alább egy virtuális bemutató az ingatlanról, fotókat pedig ide kattintva találsz róla.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik