Otthon

750 millió forintért eladó a verőcei Pufi kastély

Kossuth Zsuzsa / Wikimedia Commons
Kossuth Zsuzsa / Wikimedia Commons

750 millió forintért kínálják a Verőcén található Pufi kastélyt, írja az ingatlanbazar.hu.

A hirdetés szerint az épület az 1900-as évek elején épült, leghíresebb tulajdonosa Huszár Károly burlesque színész volt, akinek beceneve után a kastély Pufi kastély néven ismert. Huszár harminc éves, amikor pályája hirtelen magasba szökkent, ő lett az első magyar némafilm, az 1914-ben készült Pufi cipőt vesz főszereplője.

A 2000-es évek elején teljes körű felújításon esett át, megtartva a eredeti stílusjegyeit, de a felszín alatt a lehető legmodernebb technikát építették be. A közel 15 ezer négyzetméteres telket egy utca választja ketté.

Egyik oldalán a kastély 3 szintes épülete áll, a hozzá tartozó negyedik szintnek is tekinthető 3 állásos garázzsal, valamit ezen az oldalon van egy uszoda fedett kültéri medencével, és külön épületben szaunával, jakuzzival, bárral ellátott pihenő résszel, hatalmas terasszal. A telek ezen oldala ősfákkal sűrűn beépített, és szinte minden pontjáról panorámás a Dunakanyarra.

A másik telekrészen vendégházak, bowling pályával ellátott pihenő rész, és egy 2 szobás, valamint 2 db egyszobás apartman épült, multifunkciós teniszpályával, minigolf pályával.

Kapcsolódó
Kérdés, mi lesz Bill és Melinda Gates 38 milliárd forintos luxusotthonával
24 hálószoba van a villában. És ugyanennyi fürdőszoba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik