Otthon

Semmit nem éget oda a világ első okos kenyérpirítója

Miután odaégettünk egy pirítóst, a lehetőségeink lekorlátozódnak: megpróbálhatunk egy kis extra vajat kenni rá az égett íz elfedésére, esetleg tehetünk egy kísérletet az égett darabok levakarására, de a legtöbbször ezek a szeletek a kukában landolnak. Akárhogy is döntünk, az biztos, hogy már nem fogjuk élvezni azt a kenyeret.

Ezt a kellemetlenséget szünteti meg egy okos kenyérpirító, melynek segítségével olyan barnára süthetjük a kenyerünket, amilyenre csak szeretnénk – minden egyes alkalommal, írja a House Beautiful.

A Revolution Cooking kétszeletes, nagy teljesítményű intelligens kenyérpirítója az első érintőképernyős szerkezet. Intelligens technológiával rendelkezik, amely szabványos kenyérsütőként töredék idő alatt pirítja meg a kenyeret. Ráadásul rendkívül széles résekkel rendelkezik, így az összes kedvenc reggeli ételünket megpiríthatjuk, a kenyértől kezdve a bagelen át a gofriig mindent.

Az intelligens kenyérpirító érintőképernyője egyszerűvé teszi a használatát. Miután bedugtuk a masinát és beletettük a kenyerünket, az érintőképernyőn kiválaszthatjuk, hogy milyen típusú ételt készítünk. Ezután testre szabhatjuk a kenyér árnyalatát és ropogósságát úgy, hogy kiválasztjuk a kívánt pirítási módot, és végül nyomjuk meg a Start gombot.

Az időzítő visszaszámol, amíg a kenyér készen nem lesz, és az felpattan, ha elkészült. Mivel kivehető a morzsatálcája, a takarítása is egyszerű.

Ami azt illeti, nem olcsó, hiszen Amerikában 300 dollárért, 90 ezer forintért dobták piacra.

Kapcsolódó
Látványos szobanövényt keresel? Mutatunk pár ötletet
Megfelelő gondozás mellett otthonunk ékkövei is lehetnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik