Otthon

Ez a 32 négyzetméteres miniház álmaink új otthona

Mint Tiny Homes
Mint Tiny Homes

Ha valaki szeretne egy miniházba költözni, de fél attól, hogy túl szűk lenne családja számára a tér, akkor a Mint Tiny Homes legújabb modelljét érdemes feltenni a radarjára.

Az Inhabitat cikke szerint a Loft Edition névre hallgató, két méretben rendelhető miniház azon túl, hogy meglepően tágas, rendkívül fényes is. A kisebbik változat 32, a nagyobbik 36 négyzetméteres, előbbiben négy, utóbbiban hat ember is kényelmesen elfér.

Mint Tiny Homes

Az átlagos miniházaknál valamelyest szélesebb Loft Edition konyhája bármely háziasszony igényeit kielégíti, köszönhetően a méretes sütőnek, hűtőnek és fagyasztónak, valamint a számos tárolóelemnek, ahová az alapanyagokat pakolhatjuk.

Mint Tiny Homes

A fürdőszoba is magáért beszél, a hatalmas zuhanyzó mellett van benne beépített légkondicionáló, a fűtést pedig elektromosan biztosították a tervezők.

Mint Tiny Homes

A miniháznak gyakorlatilag nincs olyan pontja, ami ne lenne tökéletesen kihasználva, a ruhákat is van bőven hová pakolni a hálófülkébe vezető lépcsőbe épített szekrényeknek hála.

Mint Tiny Homes

A kedvenc részünk az épületben a hatalmas, padlótól a mennyezetig érő ablakok, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy nappal a lakás minden pontja fényes legyen. Ráadásul a nappaliból az ablakokat elhúzva bármikor kiszellőztethetünk vagy akár ki is mehetünk levegőzni a szabadba.

Mint Tiny Homes

A francia ajtók rusztikus érzést keltenek, ráadásul igény szerint a cég komposztáló toalettel és LED-világítással is tud szolgálni a vásárlók számára.

És hogy mindennek mennyi az ára? 82 ezer dollártól indul, átszámítva közel 25 millió forinttól indul, függően attól, hogy milyen extrákat kér bele az érdeklődő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik