Otthon

Sorra veszi a luxusvillákat Mel Gibson exfelesége

Barry King/WireImage/Getty Images
Barry King/WireImage/Getty Images

17,5 millió dollárt, átszámítva ötmilliárd forintot fizetett harmadik malibui ingatlanáért Mel Gibson volt felesége, Robyn Moore, írja a Variety.

A világhírű színésszel 30 évig egy párt alkotó nő új otthona egy zsindelyes ház a part közelében, látványos kilátással a helyi strandra. A hátsó udvarból egy privát lépcső kanyarog le a sziklák mentén, egészen a homokos tengerpartig.

Ugyan a dokumentumokból nem derül ki az ingatlan pontos mérete, a kétszintes épület alapterületét 350 négyzetméterre becsülik.

A belső terek mondhatni fényűzőek, a nagyszobában márványkandalló található és zárható üvegajtón át lehet kijutni a teraszra.

A meghitt családi szobát beépített könyvespolcok, csíkos tapéták és vörös tégla kandalló díszíti. Az emeleti lakosztályban arany-fekete nyomtatású tapéta látható. A hálószoba extravaganciáját kristálycsillár egészíti ki, a lakosztályban pedig egy nagy ívelt nappali is található, panorámás kilátással a naplementére. Bár a fürdő vizuálisan visszafogottabb a ház többi helyiségéhez képest, azért egy díszes kád és egy zárt gőzzuhanykabin helyet kapott benne.

Természetesen a teljes, egy hektáros birtok falakkal és kapukkal van ellátva a magánszféra teljes biztosítása érdekében.

Van még a telken ezenkívül egy különálló vendégház további hálószobákkal és fürdőszobákkal, amelyek nem kevésbé luxus kivitelűek, mint a fő ingatlan.

Robyn Moore állítólag 425 millió dollárt tarthatott meg a 2011-es válást követően a családi kasszából, így volt miből ingatlanokat vásárolnia. Jelenleg is birtokol egy 18 millió dollár értékű kúriát Malibuban, és a környéken volt még egy háza is, ami 2018-ban egy futótűzben megsemmisült, a telket pedig később értékesítette is.

Kapcsolódó
Szédületes luxusvillába ruházott be Avril Lavigne
Több mint kétmilliárd forintot fizetett érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik