Otthon

Így varázsoljunk tisztaságot grillezés közben

Getty Images
Getty Images
Tudtad, hogy grill partikat nem csak a teraszon lehet tartani? Kapd elő kedvenc grill serpenyődet vagy akár elektromos grill sütődet, és költöztesd be a grill partit a konyhába! Csirke, marha, halak és zöldségfélék egyaránt süthetőek, ugyanakkor a beltéri sütés is kiemelten igényli a szakács állandó figyelmét. A Zewa Premium ehhez elhozta nekünk az új Power-X technológiával ellátott háztartási papírtörlőjét, mely bármikor hű társunk lehet a konyhában eltöltött készülődés során.

A konyha és a grill takarítása nem kell, hogy bonyolult vagy időigényes legyen – főleg pár segítő kézzel együtt. A Zewa Premium innovációja megajándékozott minket a legnagyszerűbb papírtípussal, hiszen a nedvszívó képességüknek és szétfoszlás nélküli állaguknak köszönhetően többszöri felhasználást biztosítanak. Mivel tudjuk jól, hogy grillezés közben minden perc számíthat, mindent megteszünk, hogy partid méltó legyen. A következő néhány tipp segítségével a finom falatok mellett a ragyogó tisztaság is szerepet kaphat a grill parti során:

Papírozzuk elő a sütéshez a terepet:

Sütés előtt készítsünk a tálakra papírtörlőket, melyek nedvszívó képességüknek köszönhetően elbánnak a felesleges olajjal és zsiradékokkal.

+ Zewa tipp: Ha a nyers húsról gondosan leitatjuk a fölösleges nedvességet egy Zewa Premium papírtörlővel a sütés előtt, ropogósabb sültet készíthetünk.

Viszlát ragadó üvegek és lefolyó olaj:

A sütéshez használt olaj üvegét körbe tekerhetjük egy papírtörlővel, mint egy gallért helyezve az üveg nyakára. Így búcsút inthetünk annak, hogy az olaj minden alkalommal végigfolyjon az üvegünkön.

A teflonserpenyő tisztítása grillezés után:

Használjunk ehhez Zewa Premium papírtörlőt és egy spatulát. A papír nagy hasznunkra lesz, mivel extra nedvszívóképességének köszönhetően elbánik minden zsír és a szennyeződés felitatásával.

+ Zewa tipp: Ha grillkocsit használunk érdemes a grillezés után lefertőtlenítenünk zsíroldóval és strapabíró Zewa Premiummal, hogy a következő használat előtt is sterilek és használatra készek legyenek a grillrácsok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik