Otthon

3,5 milliárd forintért kelt el Jennifer Lawrence luxuslakása

Vevőt talált New York-i luxuslakására Jennifer Lawrence Oscar-díja színésznő hét hónappal azután, hogy piacra dobta azt, írja a Mansion Global.

A 29 éves sztár 2016 augusztusában 15.6 millió dollárért, mai árfolyamon átszámítva körülbelül 4,5 milliárd forintért vásárolta meg álmai otthonát, majd tavaly júliusban árulni kezdte azt 15,45 millió dollárt értékben.

Mivel záros határidőn belül nem érkezett rá megfelelő ajánlat, elkezdte csökkenteni a kikiáltási árat, év végére pedig már csak 12 millió dollárt, körülbelül 3,5 milliárd forintot kért érte. Ekkora összegért végül sikerült is eladnia február végén. A tranzakció lezárultáig ugyanakkor azt nem lehet tudni, hogy ki volt a vevő.

A három hálószobás tetőtéri luxuslakás privát lifttel megközelíthető, és 360 fokos panorámát nyújt a városra. Az ablakok szinte a padlótól a plafonig érnek, és elmaradhatatlan kelléke a kandalló is. 

A terasz kétemeletes, ami a hirdetés szerint valójában egy privát park az égben. Az új tulajdonos kényelme maximálisan biztosított továbbá egy saját játék- és konditeremmel, valamint egy saját moziszobával, nem beszélve a tágas konyháról és étkezőről, melyeket a legújabb eszközökkel szereltek fel.

Jennifer Lawrence 2012-ben kapott Oscar-díjat a legjobb női főszereplő kategóriában a Napos oldalban nyújtott alakításáért Bradley Cooper mellett, de sokan Az éhezők viadala trilógiában nyújtott alakításáról ismerik.

A luxuslakásról ide kattintva talált fotókat.

Ilyen pompában él egy orosz oligarcha Kaliforniában
A kastély kényeztető luxust biztosít, a gyógyvizes fürdő már csak ráadás.

Kiemelt kép: FPA/Full Picture Agency via AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik