Otthon

Kapcsolók új megvilágításban (x)

Mennyire tudjuk, milyen kapcsolónk van otthon? Fontos, hogy néz ki, milyen színű? Milyen funkciókkal rendelkezik?

A folyamatosan változó végfelhasználói igények a gyártókat is folyamatos fejlesztésre késztetik. A kapcsolócsaláddal szemben is megváltoztak az elvárások: a kapcsolási funkció alap, ezen felül a design, az anyagválaszték, a variálhatóság, az okos megoldások is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak.

A Legrand Zrt. a magyar „kapcsolópiac” tradicionális és meghatározó szereplője, elődjeivel 100 éve tervez, gyárt és fejleszt hazánkban kapcsolókat és egyéb villamosipari termékeket magas minőségben. Büszkék vagyunk régi, minden lakásban megtalálható, akkor divatos sötétbarna kapcsolóinkra ugyanúgy, mint a mai, modern, sok színben, formában és anyagban rendelkezésre álló termékeinkre. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk az energiahatékony megoldásokra is a fenntartható fejlődés érdekében.

Kínálatunkban több „kapcsolócsalád” is szerepel, letisztult anyag, forma, szín és funkciókat nyújtunk minden környezethez. Ajánlunk Legrand kapcsolóinkat a magánszemélyek lakásaiba ugyanúgy, mint irodák, egészségügyi (antimikrobiális kapcsolók és kábelcsatornák választékával), ipari létesítmények részére is, süllyesztett, falon kívüli és vízmentes változatban is.

Otthonunk tervezésekor manapság már figyelünk a funkciók megfelelő elhelyezésére: legyen a hálószobában az éjjeli szekrény mellett a konnektor mellett USB töltési lehetőség is, a folyosókon, lépcsőházakban legyenek energiahatékony vagy mozgásérzékelős kapcsolók, hogy ne maradjon égve feleslegesen sehol a lámpa vagy akkor kapcsolódjon fel, ha arra megy valaki, a konyhánkban legyen elég csatlakozóaljzat vagy kombinált aljzat a gépek üzemeltetésére – a bútorba beépítve is -, legyen központi redőnykapcsolónk, világításvezérlésünk, egy lámpát több helyről és több módon (pl: telefonon keresztül) is tudjunk kapcsolni.

Az is fontossá vált, hogy milyen színű, anyagú kapcsolókat válasszunk: a nappaliban a bőr ülőgarnitúránkhoz választhatunk egy szép bőr vagy üveg kapcsolót, a konyhába porcelánt vagy fát, a gyermekszobákba vidám színeket, a hálószobába esetleg szolidabb, diszkrétebb elefántcsont színt vagy egy határozottabb fémet.

A mediterrán, kerekded stílus kedvelőinek ajánljuk a Legrand Céliane kapcsolócsaládot, mely széles anyag és színválasztékkal rendelkezik, elegáns megjelenést biztosít minden környezetben.

A letisztult, négyzetes formavilág kedvelőinek a Valena Life és Valena termékeket. Olyan megoldást is tudunk ajánlani, hogy a falba süllyeszthető Legrand InMatic mechanizmusra két különböző stílusú burkolatot is rakhatunk, ha még nem döntöttük el a szerelvényezésnél, hogy hova, milyen alakú, színű termékeket szeretnénk. Erre alkalmas a Valena Life és Valena Allure modern család, mely funkcióválasztékával is ellátja a legmodernebb igényeket.

Illetve meglévő Valena Life kapcsolóinkat is „okosíthatjuk” egyedülálló módon vésés, újra vezetékezés és festés nélkül a Valena Life Netatmo termékekkel, így világítási, redőnyvezérlési funkcióink távolról, telefonon keresztül is szabályozhatóvá válnak, az okos és a hagyományos kapcsolók ugyanazt a design-t képviselik, ezzel biztosítva az egységes megjelenést.

A könnyed megjelenést kedvelőknek ajánljuk a Niloé kapcsolócsaládunkat, mely időtálló kivitelével, egyszerű szerelhetőségével gyorsan felszerelhető. Számos szín és funkcióválasztékával minden igényt kielégít, porvédő burája megvédi a kapcsolókat a festések alkalmával is.

Természetesen garázsokba, pincékbe, kültérre is van a Legrand-nak megoldása a Forix IP20 falon kívüli vagy IP 44-es falon kívüli és vízmentes termékeinkkel, sőt vandálbiztos elvárásoknak is tudunk megfelelő Soliroc kapcsolókat biztosítani.

Kapcsolókban otthon vagyunk.

Kapcsoljon okosan, kapcsoljon a Legrand-nal!

Bővebb információ:

www.legrand.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik