Otthon

Ebből az ágyból sosem akarsz majd kikelni

Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor legszívesebben ki sem kelne az ágyból. Egy most kifejlesztett ágynak köszönhetően végleg elbúcsúzhatunk a fizikai aktivitástól, hogy reggeltől estig lustálkodhassunk, hiszen a szerkezet lábaihoz egy 178 centiméter átmérőjű tévéképernyőt erősítettek, írja a House Beautiful.

A hiánypótló találmány Fabio Vinella olasz építész és designer fejéből pattant ki, gondolatát pedig a Hi-Interiors elnevezésű olasz bútorgyártó céggel közösen valósította meg.

Minden ágyat alváskövető berendezéssel látták el, de olyan kütyük is megtalálhatók rajta, mely nemcsak a szobahőmérsékletet, hanem a zajszintet és a levegő minőségét is méri.

A legjobb az egészben mégis az ágy lábainál lévő hatalmas síkképernyős televízió, amin kedvenc sorozatainkat, filmjeinket, YouTube-videóinkat nézhetjük naphosszat anélkül, hogy fel kellene kelnünk.

A kényelemért viszont magas árat kell fizetni, az ágy ugyanis 40 ezer dollárba, átszámítva körülbelül 11 millió forintba kerül. De ha az ember valamibe nagy összeget fektet, az az ágya, ahol a napjai jelentős részét eltölti.

Ágyat szerelt a férfi, a felesége egy óra múlva nem hitt a szemének
A nő azt hitte, végre az új matracukon alhatnak. De nem így történt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik