Otthon

Rajongója vette meg Elvis Presley nászutas otthonát

67 ezer 650 dollárért árverezték el a mobilházat.

Egy csipetnyi hollywoodi történelem került kalapács alá idén augusztusban: Elvis Presley és a Priscilla Presley ikonikus, 1960-as évekbeli Delta mobilházát árverezték el, s ma már tudjuk, hogy a legenda otthona elkelt, írta a Lonelyplanet.

Egy Max Wiggins nevű férfi 67 ezer 650 dollárt fizetett a házikóért, bár azt mondta, hogy minden pénzt megért volna neki, mert nagy Elvis-rajongó. A 18 méter hosszú és közel 4 méter széles mobilházat – mely a  híres Circle G Ranch 163 hektáros területén, a Horn tó partján áll – az árverés előtt eredeti állapotába varázsolták újjá, ahogy anno a házaspár elhagyta azt. A házban két hálószoba és egy kifogástalan fürdőszoba található, utóbbiban arany színű ólomfestékkel bevont mosdó és egy kád.

A házról készített fotók

IDE KATTINTVA

tekinthetők meg.

Elvis és Priscilla az 1960-as években vásárolták meg a házat, és ott töltötték nászútjuk egy részét, miután 1967 májusában házasságot kötöttek. Mint közismert, Elvis Presley 6 év udvarlás után vette feleségül Priscillát, majd 9 hónap múlva megszületett lányuk, Lisa Marie. A pár 1973-ban elvált, majd néhány év múltán a rock and roll királya 42 éves korában, 1977-ben elhunyt.

Az új tulajdonos, Wiggins azt tervezi, hogy az Elvis-rajongóknak látogathatóvá teszi a házat. Szeretne abban egy, a rock királyának életéhez kapcsolódó kiállítást is nyitni, és felajánlja a rajongóknak, hogy különleges alkalmakra kibéreljék a legenda nászutas otthonát.

Kiemelt kép: Wikimedia Commons

Ajánlott videó

Olvasói sztorik