Otthon

Elárverezik Prince Karib-tengeri magánszigetét

Júliusban kerül kalapács alá.

A két éve tragikus hirtelenséggel elhunyt zenei leganda, Prince Karib-tengeren lévő magánszigetét árverezi július 12-én egy amerikai ingatlanügynökség. A 8-szoros Grammy-díjas világsztár ugyan imádta szülővárosát Minneapolist, a földi paradicsomnak nevezett karibi szigetvilág csábításának nem tudott ellenállni.

Az öthektáros privát szigetre Prince valóságos mesebirodalmat épített. A birtok igazi luxussal kényeztette a zenészt, és tökéletes nyugalmat biztosított a mindennapok rohanásától megbújva. A lélegzetelállító panorámához két saját strand, teniszpálya és egy őrház is kapcsolódik, de a hat hálószoba és hat fürdőszoba, valamint egy társasági összejövetelre is alkalmas hatalmas közösségi tér is a birtok egyediségéhez tartozik.

A magánszigetet a művész halála után néhány hónappal eladásra kínálták, de a meghirdetett 12 millió dolláros vételárért nem akadt arra vevő. Az ingatlanügynökség a közelgő aukcióra sok érdeklődőt és még több ajánlattevőt vár. Bíznak abban, hogy új gazdát talál a birtok, hiszen ez mégiscsak egy legenda szigete volt, akinek szellemisége örökre nyomot hagyott a karib-tengeri földi paradicsomban.

Fotók: Premiere Estates Aukciósház

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik